Tjen penge på spørgeskemaer

Har du et ønske om at tjene point på spørgeskemaer, så er du kommet til det helt rette sted. Hos M3 Panel forbinder vi dine værdifulde meninger med virksomheder, der ønsker at forbedre deres produkt baseret på konkret feedback fra deres målgruppe - og på den måde kan du tjene point på spørgeskemaer, og det er tilmed ganske uforpligtende og du kan gøre det præcis, når det passer dig.

Når du tjener penge på spørgeskemaer hos os, optjener du i første omgang point, som du så senere har mulighed for at købe gavekort for. Vi har et kæmpe udvalg af gavekort til populære butikker, webshops og spisesteder. Af de mange steder, du kan få gavekort til, kan eksempelvis nævnes Bilka, Bauhaus, Zalando, El-giganten og Just-eat.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Tjen penge på spørgeskemaer

At tjene point på spørgeskemaer er utrolig simpelt. Din mening er yderst værdifuld for virksomheder som udsender undersøgelserne undersøgelserne, fordi at de kan forbedre deres service og produkter og derigennem styrke deres virksomhed.

How it works:

1. Svar på spørgeskemaer

Når du er tilmeldt vores panel, får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelse får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller point-pris.

Derfor kan du tjene point på spørgeskemaer

Mange virksomheder befinder sig i en hård konkurrence, og derfor har de brug for at specialisere deres produkt til målgruppen. Derfor kan du tjene point på spørgeskemaer, da du hermed hjælper disse virksomheder med at få indsigt i deres målgruppe.

Vi har et stort udvalg af virksomheder, der ønsker at få din mening omkring deres virksomhed eller branche. Vores system sørger for, at du bliver sat i forbindelse med lige præcis de virksomheder, der har dig i deres målgruppe. Når du ønsker at tjene point på spørgeskemaer, beder vi derfor om få personlige oplysninger om dig (som eks. alder og køn).

Start i dag og tjen point på spørgeskemaer

Det tager som sagt blot et par minutter minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i. Herudover er det også vigtigt at nævne, at det selvfølgelig også er helt uforpligtende, og du kan til enhver tid afmelde dig vores panel igen, hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at deltage.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding