Gratis ting - Optjen point og få gratis ting her

Hos M3 Panel kan du besvare betalte undersøgelser, hvor du optjener point. På den måde kan du få gratis ting, hvor du aldrig skal have pengepungen op af lommen. I vores panelshop finder du et stort udvalg af gratis ting, hvor vi har noget for enhver smag. Du kan både finde gavekort til et kæmpe udvalg af populære butikker og masser af spændende produkter. Ved at udfylde formularen her på siden, kommer du hurtigt i gang, så du kan optjene point til gratis ting.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Disse gratis ting kan du få

Vi forsøger altid at tilbyde de bedste produkter og mest eftertragtede gavekort i vores panelshop, så du kan få gode gratis ting, som du står og mangler.

Varer fra supermarkeder

Du kan optjene point, som du kan bruge i populære supermarkeder, og på den måde er der mange “gratis ting”, du vil kunne ende med at få - fx gratis babypakker. Tingene er naturligvis ikke gratis i butikken, men du optjener gavekortet helt gratis, så det ender med at svare til, at du har fået tingene gratis, eller gratis penge, som nogle af vores panelister mener, at det er.

Online-tjenester

Er du eksempelvis på udkig efter gratis lydbøger, eller gratis streaming, så går det under de gratis ting, du kan optjene point til her på siden. Du kan blandt andet få gavekort til Mofibo og TV2 Play, så du kan få adgang til en alt deres indhold.

Spisesteder

Gratis ting kan ligeså vel være et gratis måltid. Hos os kan du optjene point, som kan bruges til gavekort til restaurant og takeaway. Hvis du i ny og næ ikke har lyst til at stå for maden selv og ikke helt har nok i madbudgettet til at gå ud og spise, kan vores program være idéelt for dig.

Så meget kan du optjene til gratis ting

Der er egentlig ikke en øvre grænse for, hvor meget du kan ende med at få gratis ting for. Det handler blot om, hvor mange undersøgelser, du deltager i. For hver af dem, optjener du point og disse point kan du samle sammen, så du har point nok til de gratis ting, du har set dig varm på. Når du begynder at tjene penge gennem vores side, kan du tjene op til 1.000 point pr. besvarelse, du foretager dig - dette svarer eksempelvis til et gavekort på 50 kr.

Tjen til gratis ting, uanset hvor og hvornår

En af de største fordele ved vores program er, at du kan gøre det, når det passer dig bedst. Hvis du sidder en sen aften og har lidt tid til overs, kan du gå ind og deltage i de betalte undersøgelser, du finder interessante.

Du får en email, når vi har en ny undersøgelse klar til dig, men du kan også altid besøge din profil på vores hjemmeside, hvor alle tilgængelige undersøgelser vil være at finde på en liste.

Du bestemmer yderligere også selv, om du ønsker at deltage fra computer, tablet eller mobiltelefon. Samtlige undersøgelser er lavet på en måde, så er det let at besvarer den fra alle typer enheder. Sidst, men ikke mindst, så har vi også en mobil-app, som du kan installere, hvilket gør det endnu lettere, når du skal tjene penge til gratis ting.

Gratis og uforpligtende

Når vi nu skriver om gratis ting, så er det vigtigt at nævne, at vores service naturligvis er 100% gratis og uforpligtende. Du får aldrig brug for at indtaste dine kortoplysninger. Du er naturligvis velkommen til at bruge dit gratis optjente gavekort sammen med en egenbetaling, hvis du ønsker en lidt dyrere ting, end de gratis ting, du har optjent nok point til.

Når du modtager undersøgelser, er det helt op til dig, om du ønsker at deltage (og hvornår du ønsker at deltage). Du bliver i hver mail gjort opmærksom på antal point, udløbsdato og forventet tidsforbrug - så du let kan planlægge det, når du har det givne antal minutter. Du kan dermed hurtigt tjene til gratis ting blot ved et par små afsatte tidsrum hver dag.

Tilpasset til dig

Når du opretter dig som panelist, skal du udfylde lidt simple oplysninger om dig selv. Det gør, at vi kan sende undersøgelser, som er mere målrettet mod dig. Efter du har oprettet din profil, har du også mulighed for at udfylde yderligere information omkring dig selv.

Gør du dette, vil du modtage yderligere mails med betalte undersøgelser, og dermed flere muligheder for at få gratis ting. Her kan du eksempelvis give os oplysninger om dit arbejde, din bil, din bopæl og andre personlige forhold.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding