Arbejd hjemmefra, når det passer dig

Drømmer du om at tjene penge hjemmefra og arbejde på tidspunkter, du selv vælger? Så tilmeld dig M3 Panels ordning. Her deler du din viden med os ved at besvare spørgeskemaer. Vi belønner dit arbejde med point, som du kan veksle til gavekort eller produkter i vores pointshop.

Med vores program kan du ikke blot arbejde hjemmefra. Du kan faktisk arbejde hvor og hvornår, du ønsker det. Alt, du behøver, er en mobil, tablet eller computer med internet adgang. Denne løsning er derfor essentiel til at tjene penge på farten eller i de små pauser i løbet af dagen. Bliv en del af vores panel i dag, udnyt tiden og arbejd hjemmefra, når du ikke ved, hvordan du skal fordrive tiden.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hjemmearbejde uden risiko

Det er trygt og sikkert at arbejde hjemmefra som en del af vores panel. Når du logger ind, sendes du til dit eget personlige område. Her vælger ud selv hvilke spørgeskemaer du vil besvare, og hvornår du vil gøre det. Efter endt besparelse modtager du dine point, som du kan spare op eller bruge med det samme i vores pointshop. Du er altså i fuld kontrol og selvbestemmende over dit hjemmearbejde. Herunder følger en række ting, som kan være vigtigt for dig at vide, inden du tilmelder dig vores panel:

Det koster ikke penge

Denne mulighed for hjemmearbejde koster dig absolut ingenting. Det er både gratis at tilmelde og afmelde sig programmet. Vi betaler til gengæld dig med point, som kan bruges i point-shoppen, hver gang du gennemfører en undersøgelse.

Modtag startbonus

Som en gave fra os til dig modtager du 50 point i velkomstbonus, når du tilmelder dig vores program, som du kan benytte sammen me de andre point, som du tjener hjemmefra ved at besvare spørgeskemaer. Således hjælper vi dig med hurtigere at kunne bestille gavekort og produkter hjem gennem pointshoppen.

Ingen binding

Hvis du på et tidspunkt ikke længere ønsker at arbejde hjemmefra, kan du altid afmelde dig vores program. Du kan også fortsætte som medlem og blot lade være at deltage i undersøgelser for en stund. Det er altså helt op til dig, i hvor lang en periode, du ønsker at arbejde hjemmefra.

Læs også: Arbejd hjemmefra i udlandet

Fordele ved at arbejde hjemmefra

Der er mange fordele ved at arbejde hjemmefra, og dem vil du også kunne mærke, når du besvarer spørgeskemaer og deltager i undersøgelser gennem os. Herunder har vi samlet en række af de gode ting, du kan glæde dig til, når du rykker noget af din arbejdstid hjem til dig selv.

Du kan ligge eller sidde, som du vil

Det kan være en stor frihed at arbejde hjemmefra, for her kan du arbejde fra præcis den position, som du finder mest behagelig. Du styrer selv, om dit hjemmekontor befinder sig i sengen, i haven eller på langs i sofaen.

Du kan være ekstra fleksibel

Når du arbejder hjemmefra, er der ingen til at fortælle dig, hvornår på døgnet, du skal knokle løs. Får du mest fra hånden om natten, eller vil du helst sætte dig foran computeren tidligt om morgenen, så kan du frit gøre det, som du ønsker. Har du gøremål i løbet af dagen, er der intet problem i at tage en pause og vende tilbage til arbejdet igen senere. Du kan deltage i alle vores betalte undersøgelser som ufaglært - hos os kan alle være med.

Du sparer tid

Når du rykker kontoret hjem til dig selv, er der ikke længere noget der hedder transporttid til arbejde. Du kan sågar beholde nattøjet på, hvis det ønskes. Så er der mere fritid, som du kan bruge sammen med venner og familie.

Byt dine point til det, du står og mangler

Som panelist hos M3 Panel får du adgang til vores eksklusive point-shop. Her kan dine optjente point byttes til produkter eller gavekort. Gavekortene kan du bruge i de fysiske butikker på lige det, du mangler.

Du kan altså bruge dine point til at erhverve dig ting, du ville have brugt penge på alligevel. Eksempelvis finder du i point-shoppen gavekort til Just-Eat, Coop, Bauhaus, Bilka, Bahne, Zalando og mange flere.

Sådan fungerer konceptet

At arbejde hjemmefra som panelist hos M3 Panel, er både simpelt og nemt at komme i gang med. Du kan herunder se, hvordan konceptet fungerer og hvad der skal til for, at du kan komme i gang med at arbejde hjemmefra.

1. Opret dig som bruger

Når du opretter dig som bruger, skal vi bruge nogle få informationer om dig. Det omfatter eksempelvis dit navn, køn og din email.

2. Gennemfør så mange spørgeskemaer, du ønsker

Herefter sender vi dig relevante spørgeskemaer, som matcher din alder, dit køn osv. Når vi har spørgeskemaer som matcher lige præcis din profil, sender vi dem automatisk til dig, så du hurtigt kan komme i gang med at arbejde hjemmefra og tjene point til gavekort og produkter i shoppen.

3. Optjen point

Hver gang du gennemfører en undersøgelse, modtager du point som tak for dit arbejde. Det varierer fra spørgeskema til spørgeskemaer, hvor mange point du tjener. Du behøver ikke at gøre brug af din gevinst med det samme — den kan sagtens gemmes, så du kan lægge dine point sammen og købe gavekort af større værdi eller bedre produkter i shoppen.

4. Vælg dit produkt eller gavekort

Nu kan du tage på shopping i M3 Panels point-shop. Du vælger helt selv, hvor længe du vil vente, før du gør brug af dine point og ved at arbejde hjemmefra kan du derfor spare op til lige dét, du ønsker af produkter eller gavekort.

Læs også: Arbejd hjemmefra på deltid

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding