Fortæl os din mening og bliv belønnet med gavekort

Hos M3 Panel har vi brug for din mening — og vi belønner dig med gavekort til velkendte butikker, restauranter, oplevelsessteder og meget mere. Konceptet fungerer sådan, at du ved at besvare spørgeskemaer, modtager point for hver enkelt undersøgelse du deltager i. I vores pointshop kan du omveksle dit optjente til gavekort, som vi sender til dig. Pointene udløber ikke og du kan derfor samle sammen og spare sammen til lige dét du ønsker dig.

Står du og mangler noget til hjemmet, en oplevelse som kan forsøde hverdagen eller måske en gave? Så bliv panelist hos M3 Panel i dag og kom i gang med at optjene til lige det gavekort, som du ønsker dig. Vi sender dig løbende spørgeskemaer, som matcher dig og du kan deltage, hvor og hvornår det passer dig.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan gavekortet bruges på?

Listen over steder hvor til du kan optjene gavekort er super lang. Derfor er vi ret sikre på, at der også er noget for dig. I sidste ende kan dine optjente point blive til nyt tøj, dagligvarer, videospil, skønhedspleje, restaurantbesøg, kroophold og meget mere. Jo flere spørgeskemaer du besvarer, desto større gevinster kan vi belønne dig med. Herunder kan du læse en række eksempler på, hvilke gavekort du kan tjene op til.

Butikker & Webshops

Er du mest til fysisk eller online shopping? Uanset hvad kan det gøres med de gavekort, som du kan optjene her hos M3 Panel. Vi samarbejder med mange forskellige slags butikker og webshops og du kan derfor bruge gavekortene på stort set alt det, du ellers ville bruge penge på i hverdagen. Det kan eksempelvis optjene point til Bilka, Bauhaus, IKEA, Imerco, Matas og mange flere.

Restaurant & Takeaway

Tænk at kunne gå ud og spise, uden at skulle have pungen op ad lommen. Det kan du ved at besvare spørgeskemaer hos os. Du kan blandt andet bruge din gevinst på restaurant og takeaway steder som McDonalds, Joe & the Juice, Just-Eat og Wolt.

Spil & Underholdning

Spil og underholdning er helt klart mere selvforkælelse end en nødvendighed. Derfor er der mange, som må vælge ikke at gøre plads i budgettet til dette. Som panelist hos os bliver det nemmere at forsøde tilværelse. Du kan eksempelvis bruge dine point på gavekort til Mofibo, Biografen, Computerspil og meget mere.

Produkter

Dit gavekort kan bruges på et hav af produkter. Vi tør godt fastslå, at vi har noget for alle. Hos M3 Panel kan din belønning være alt fra Lego og Lydbøger til Nike og Louis Vuitton

Shoppingcentre

Er du ikke helt sikker på, hvilken type gevinst du gerne vil have for din hjælp, men vil du gerne bruge dine point? Så kan du vælge et gavekort til et shoppingcenter — eksempelvis Fields, Fisketorvet eller Ros Torv.

Personlig Pleje

Med et lille ekstra job hos os kan der blive plads i budgettet til ekstra forkælelse. Det er nemlig muligt at blive belønnet med gavekort til personlig pleje. Måske drømmer du om at få råd til en tatovering eller om selvforkælelse såsom massage.

Kultur

Er du interesseret i kultur og fede oplevelser? oplevelser? Så kan du få plads til meget mere af dette ved at være en del af dette. Uanset om du er til en tur i Tivoli eller til kunst på Louisiana, så kan det blive muliggjort hos os.

Rejser

Dine besvarelser på vores spørgeskemaer kan blive omvekslet til rejser og ophold. Du kan eksempelvis finde gavekort til Oslobåden eller til Lalandia — men også til praktiske ‘rejser’ med DSB.

Optjen point til gavekort på farten

Uanset hvor du befinder dig, kan du besvare spørgeskemaer og optjene point hos os. Du bestemmer kort sagt selv hvornår du arbejder. For at gøre det lettere for dig, har vi hos M3 Panel også udviklet en app, hvorigennem du kan få direkte adgang til dine spørgeskemaer. Appen hedder ‘M3 Panel’, har vores genkendelige logo og kan hentes både til IOS og Android.

Modtag spørgeskemaer som passer til dig

Vi forstår, at det kan blive lidt kedeligt at svare på spørgeskemaer, hvis emnet ikke falder i hak med ens interesser. Derfor gør vi, hvad vi kan for at tilpasse spørgeskemaerne til dig. Inde på din personlige M3 Panel-profil, kan du besvare en række spørgsmål om dig. Jo mere du personliggøre din profil, desto mere specifikke spørgeskemaer, kan vi sørge for at sende til dig. Således vil det formentlig føles nemmere at optjene point til gavekort.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding