Hjælp / FAQ

Her finder du svar på de mest almindelige spørgsmål. Hvis du ikke kan finde svar på dit spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os på support@m3panel.com.

Pris på medlemskab

Det er gratis at være medlem hos os. Vi betaler også for fragten, når vi sender de gaver, som du bestiller.

Veksle point til penge

Det er ikke muligt at veksle point til penge.

Skifte e-mail adresse

Du kan ændre din e-mail ved at logge ind på din konto, klikke på menupunktet “Min konto” og herefter “Administrer min konto”.

Opsige medlemskab

Du kan afmelde dig ved at logge ind på din konto, klikke på menupunktet “Min konto” og herefter “Udmeld”.

Mangler point for undersøgelse

Dine point bliver opdateret med 48 timers mellemrum. Mangler du point for en undersøgelse efter 48 timer, skal du skrive til os på support@m3panel.com

Udvalg i panelshoppen

Fortæl os på support@m3panel.com hvad du ønsker at kunne købe i panelshoppen. Vi tilpasser løbende udbuddet af varer i shoppen, men vi kan ikke love, at vi kan opfylde dit ønske.

Henvis en ven

For hver person du henviser til M3 Panel, modtager du 250 point. Den eneste betingelse er, at personen du henviser selv optjener 300 point gennem besvarelse af undersøgelser. Du kan henvise en ven ved at logge ind på din konto og klikke på menupunktet “Henvis en ven”.

Behandling af personlige data

Vi behandler din data i overensstemmelse med vores Privacy Policy og Vilkår og regler. Du kan altid trække dit samtykke tilbage og få slettet al information vi har om dig, ved at skrive til os på support@m3panel.com og bede os om at slette din profil.