Tidsfordriv

Har du tid til overs? Hos os kan du fordrive din tid med at besvare spørgeskemaer og derved tjene penge. Tidsfordriv, i form af at besvare betalte undersøgelser, er en god mulighed for dig, der har ekstra tid en gang imellem. Det kan fx være i forbindelse med transport, eller når du sidder foran computeren eller tv’et. Når du besvarer spørgeskemaer hos os, optjener du point, som du kan veksle til gavekort hos blandt andet McDonalds, Just-Eat og Elgiganten.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Tidsfordriv i forbindelse med transport

Måske er du en af de mange danskere, som bruger lang tid på transport hver dag. Du keder dig måske, og føler at du spilder din tid, men sådan behøver det ikke være. Når man nævner tidsfordriv i forbindelse med transport, tænker de fleste nok først på at surfe på nettet eller se en serie, men nu har du også mulighed for at blive belønnet for dit tidsfordriv.

Tidsfordriv i forbindelse med transport

Tager du bussen til og fra skole, studie eller arbejde, har du måske 15 min., som skal fordrives. Mange af de spørgeskemaer, som du kan udfylde hos os, tager under 15 min. og passer derfor perfekt til en tur om morgenen eller eftermiddagen. Henter du vores app, har du altid alle tilgængelige undersøgelser ved hånden når du træder ind i bussen, så du er klar til effektiv tidsfordriv frem for spildtid.

Fordriv tiden i tog

Hvis du pendler i tog til daglig, har du ofte en længere rejsetid. Her ses tidsfordriv ofte i form af arbejde/lektier, nyheder eller et halvt eller helt afsnit af din yndlingsserie. Hvis du er løbet tør for spændende ting at foretage dig under transporten, eller bare ønsker lidt afveksling, kan du tjene penge på dit tidsfordriv. Hos os kan du deltage i betalte undersøgelser på alt fra 5 til 30 minutter, så der vil være rig mulighed for at fordrive tiden.

Tidsfordriv derhjemme

Når du venter på at pastaen koger færdig, der er reklamer på tv, eller venter på at vennerne joiner dit game i CS:GO, opstår tidsfordriv. Måske lægger du mærke til det, og måske gør du ikke. Kigger du ud af vinduet, rydder op eller kigger på din mobil, eller tænker “hvad skal jeg lave?”, har du gang i tidsfordriv. Hvorfor ikke tjene penge, nu når du alligevel fordriver tiden?

Med få klik og nogle få oplysninger, kan du være i gang med at besvare betalte spørgeskemaer hos os, så du tjener penge på dit tidsfordriv, frem for at spilde tiden.

Tidsfordriv på arbejdet, i skolen eller på studiet

Selvom det måske ikke var tanken, at du skulle slå tiden ihjel på arbejdet, i skolen eller studiet, er er det nogle gange en god mulighed, da der kan opstå ventetid, som du ikke kan gøre noget ved.

Fordriv tiden på arbejdet

Er du løbet tør for opgaver, venter du at andre personer du skal til møde med ankommer eller sidder du alene til frokost, så kan tidsfordriv nogle gange blive en uundgåelighed. Hvis du sidder alene til frokost, er der ingen der forventer, at du arbejder, og derfor kan tiden let fordrives med at besvare et par betalte spørgeskemaer. Venter du på næste møde, men har ikke tid til at tage fat på en ny opgave, vil du ofte kun have tid nok til at læse nyheder eller besvare en kort betalt undersøgelse (eller påbegynde og senere vende tilbage til en længere).

Fordriv tiden på studiet eller i skolen

I skolen og på studiet er tidsfordriv ofte en stor faktor. Vi anbefaler ikke at du udfylder spørgeskemaer, hvis du har undervisning, men hvis du alligevel sidder midt i tidsfordriv fordi der er frikvarter, pause eller du er færdig med dit gruppearbejde, og kun venter på at resten af holdet/klassen bliver færdige, kan du fordrive tiden med at tjene penge på betalte undersøgelser hos os. Hvis du ikke ønsker at “arbejde” i denne periode, kan du også finde meget gratis underholdning online.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding