Tjen penge hjemmefra

Det er nemt og hurtigt at komme i gang med at tjene penge hjemmefra. Det eneste du skal gøre, for at deltage i betalte undersøgelser, er, at du skal tilmelde dig hos os. Her optjener du point, som eksempelvis kan bruges til gavekort hos populære steder som eksempelvis McDonalds, Just-eat, Bauhaus og El-giganten.

Vi har gjort det nemt for dig, som ønsker at tjene penge hjemmefra, og det er 100% gratis at tilmelde dig hos os. For at tilmelde dig skal du blot indtaste dine personlige informationer og herefter vil du modtage spørgeskemaer, som du kan besvare. Tilmeld dig i formularen her på siden for at starte med at tjene penge hjemmefra.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Tilmeld dig og tjen penge hjemmefra

Tjen penge hjemmefra ved at give din mening til kende omkring produkter, virksomheder og reklamer. Undersøgelserne bliver sendt ud af virksomheder, der ønsker at høre din mening - og derfor vil betale for din mening og din tid, så de kan forbedre deres produkter.

Når du har tilmeldt dig vores panel, vil du fremadrettet få muligheden for at deltage i lige præcis de spørgeskemaer, som matcher dig.

Hvad er betalte spørgeskemaer?

Betalte spørgeskemaer er en måde, hvor vi forbinder dine værdifulde meninger med de virksomheder, der har brug for den. Virksomhederne bruger dine svar til at forbedre deres virksomhed samt produkter.

Det giver virksomhederne en mulighed for at lave tilpasninger, som er baseret på konkret feedback fra deres målgruppe - og så giver dig det muligheden for at tjene penge hjemmefra - på en måde der er let tilgængelig og gratis, naturligvis.

Tjen penge hjemmefra fungerer såledfes, at du får tilsendt et digital spørgeskema, som du kan svare på, når du har tid, lyst og lejlighed. Når du klikker på dette link, vil du - fra computer, mobil eller tablet - blive bedt om at besvare en række spørgsmål omkring virksomheder, produkter eller reklamer. Når du har færdiggjort spørgeskemaet bliver der automatisk overført point til din konto hos os, og på den måde er du godt i gang med at tjene penge hjemmefra.

Tjen penge hjemmefra som en god vane

Man bliver betalt et passende beløb som belønning for hver spørgeskemaundersøgelse man besvarer, og det er derfor en god idé at besvare undersøgelser jævnligt hvis du har mulighed for det - på denne måde kan du nemt og hurtigt tjene flere penge hjemmefra.

Er du en af de danskere, der bruger meget af din dag på at vente? Mange bruger meget tid på at vente i løbet af en dag, hvilket eksempelvis kan være på bussen, i toget eller i køen i supermarkedet.

Hvorfor ikke bruge denne tid produktivt? Du kan nemlig besvare de fleste undersøgelser på mobilen eller på din tablet. Gør det derfor til en vane om morgenen, når du venter på toget eller står i en af de daglige køer, at få besvaret en undersøgelse eller to.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding