Jeg keder mig

"Jeg keder mig, men hvad skal jeg lave?" Den tanke har de fleste vidst haft på et eller andet tidspunkt. Er du ved at dø af kedsomhed? Hvorfor så ikke tjene penge mens du keder dig? Hos os kan du svare på spørgeskemaer, og i den forbindelse modtage point, som du kan veksle til et hav af gavekort - fx McDonalds, Bog&Ide, Matas, Elgiganten og mange flere. Tilmeld dig her på siden på 2 minutter - så er det slut med at tænke “jeg keder mig” og i stedet for, i gang med at bruge tiden fornuftigt.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

"Jeg keder mig, hvad kan jeg lave?"

Hvis du tænker, "jeg keder mig", kan du som nævnt tilmelde dig vores panel og besvare spørgeskemaer og blive belønnet med gavekort. Hvis det ikke har din interesse, findes der også mange andre muligheder for at fylde tiden ud. Nogle ting kræver mere tid end andre, og hvis det er et generelt behov for at fylde tiden ud (i modsætning til at du keder dig lige i dag eller i den uge), vil det være en god ide at gå i gang med et større projekt. Du kan fx lære dig nogle færdigheder (kursus eller uddannelse), begynde til en sport eller få dig en ny hobby.

Undgå kedsomhed med kurser eller uddannelse

Du ved sikkert allerede hvad en uddannelse indebærer, så det vil vi ikke dykke mere ned i, i dette afsnit. Kurser og især online kurser er en let måde at undgå at kede sig, samtidig med at du føler, at du udvikler dig og får nogle færdigheder, så det ikke bare er tidsfordriv. Samtidig kan kurser og uddannelse bruges arbejdsmæssigt og giver dig indhold i tilværelsen. Der findes flere steder online hvor man kan finde gode kurser inden for design, software, marketing, ledelse, økonomi mv. Du kan blandt andet finde kurser på Linkedin.com og Lynda.com. Der er ingen grund til at du keder dig, da du kan sætte dig til at se et kursus uanset om du har 5 minutter eller en længere periode med kedsomhed.

Undgå kedsomhed med sport og hobbies

En anden god måde at undgå kedsomhed er at starte til en sport eller få en ny hobby. I modsætning til kurser (og især online kurser), vil der være rig mulighed for også at udvide vennekredsen, som også kan erstatte kedsomheden.

Hvis du har en relativ fri kalender, vil en holdsport være at anbefale for at undgå kedsomheden, da du kommer i social kontakt med langt flere, end du gør ved individuelle sportsgrene. Hvad mange ikke ved er, at computerspil også en sport - dog ikke en idræt, da idræt kræver fysisk aktivitet.

Er du ikke så meget til sport, kan du også vælge at kigge mere i retning af en anden hobby. Der findes også mange muligheder når man keder sig; tegne, skrive, fotografi, video, madlavning, bolig-/haveprojekter, musik og mange flere.
Kort sagt er der mange ting du kan foretage dig, hvis du keder dig.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding