Hvad kan man lave i weekenden

"Hvad kan man lave i weekenden?" Det spørgsmål har de fleste nok spurgt sig selv om på et eller andet tidspunkt. Hvis du er løbet tør for ideer til, hvad du kan lave i weekenden, så læs med her. Vi har samlet en liste med ting du kan lave fredag, lørdag og søndag. En af de ting du kan foretage dig, som ikke kun behøver være i weekenden, er at svare på betalte undersøgelser. Hvis du tilmelder dig vores panel, kan du vore igang med at tjene penge på få minutter. Du optjener point, som kan veksles til at hav af gavekort.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man lave om fredagen

Hvad man kan lave om fredagen adskiller sig lidt fra resten af weekenden, da du ikke har en hel dag - med mindre du er hjemmegående eller har sabbatår. Hvis du er kvæstet efter ugen, er en oplagt mulighed at fordrive tiden foran tvét eller computeren og lade op til dagen efter. Men hvis du går og tænker “hvad skal jeg lave”, fordi du har en masse energi, er det måske mere interessant at tage ud med vennerne. Det betyder ikke, at der absolut skal være alkohol indblandet. Du kan også vælge at tage ud at spise, tage i biografen, tage ud at bowle eller noget helt fjerde.

Hvad kan man lave om lørdagen

Lørdag er den store gå-i-byen dag. Her er alle veludhvilede (med mindre de har været ude fredag). Hvis du dyrker en sport, vil kampe også ofte ligge om lørdagen, og dermed går det meste af dagen med dette. Lørdagen er for de flestes vedkommende er en hel fridag, hvor der også er fri dagen efter. Derfor kan man afsætte hele dagen til større projekter/aktiviteter, da der ikke er nogle pligter dagen efter, som man skal forberede sig på eller være frisk til.

Hvad kan man lave på en søndag

Slap af og lad op til ugen, det er vores bedste råd til hvad man kan lave på en søndag. Hvis du allerede føler dig fuldt opladt, har du måske nogle ting, som skal forberedes til ugen, hvis ikke de er blevet klaret tidligere i weekenden. Langt de fleste ting du kan lave om fredagen og lørdagen, kan du også lave om søndagen. Det er dog knap så almindeligt at tage ud om søndagen og hvis du skal op dagen efter på studie eller arbejde, vil vi anbefale at du holder dig fra alkohollen.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding