Hvad kan man lave på en regnvejrsdag

Står den på regnvejr udenfor, og har du brug for noget at lave? Så er du havnet det rigtige sted. Vi giver dig inspiration til hvad du kan foretage dig på en regnvejrsdag. Her på siden kan du fx tjene penge på at besvare online undersøgelser. Tilmeld dig på under 1 minut og kom igang med det samme. Når du besvarer et spørgeskema, modtager du point, som du kan veksle til gavekort, der kan benyttes i flere hundrede online og offline butikker.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man lave alene på en regnvejrsdag?

Selvom du er du alene hjemme og mangler noget at lave, mens regnvejret står på, kan du sagtens have det hyggeligt. Du kan fx game på din computer/konsol, se en serie, lave indendørs træning, rydde op eller lave om på din bolig (rykke møbler, male eller bygge). Du kan også sætte dig i sofaen og læse en god bog under dynen med en kop varm kakao. Hvis du har en to-do liste med praktiske ting, som du ikke rigtigt gider at lave, er det også en god måde at få fordrive dagen på, når det er dårligt vejr.

Hvad kan man lave sammen med andre på en regnvejrsdag?

Er du sammen med vennerne eller familien, er det oplagt at gøre lidt ekstra ud af frokosten og spille brætspil. Regn og blæst udenfor giver sjovt nok lidt ekstra hygge, så det dårlige vejr kan vendes til noget godt. Der findes også indendørsaktiviteter, som er oplagte at foretage sig sammen med andre, på dage hvor vejret ikke viser sig fra sin bedste side, såsom; biograf, Eksperimentarium, cafe/restaurant, shopping, udstillinger.

Hvad kan man lave udenfor på en regnvejrsdag?

Selv om det regner, er der faktisk også udendørsaktiviteter, som er helt fine at lave. Alt der rimer på udendørs vandsport er oplagt (så længe det ikke tordner eller lyner) fx svømning/badning, surf og kajak. Det kan føles ekstra godt at foretage sig nogle af disse ting på gråvejrsdage, da du samtidig får en følelse af, at vejret ikke holder dig tilbage.

Hvis du har børn, kan du tage regntøjet på og gå ud og hoppe i vandpytter. Om det kan kategoriseres som en reel aktivitet, kan måske diskuteres, men de fleste børn elsker det og I får brændt energi af, samtidig med at I får frisk luft. Vandpytte-tur kan også sagtens kombineres med en gåtur, som ellers kan være svært at få børnene med ud på, og dermed får alle noget ud af turen.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding