Hvad kan vi lave i dag?

Står du/I og mangler noget at lave i dag? Der findes mange muligheder. Hos os kan du fx tjene penge på betalte undersøgelser, når du har tid og lyst. Udfyld formularen her på siden og start med at besvare skemaer i dag. Som tak for hjælpen, modtager du point, som du kan veksle til gavekort til et hav af butikker online og over hele landet. Hvis du leder efter andre former for underholdning, kan du læse mere nedenfor.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad sker der i byen i dag?

Bor du i København og omegn er alt.dk og migogkbh.dk oplagte steder at lede efter spisesteder, kultur, design, tøj, musik og andre events. Ligeledes findes aarhusupdaten.dk, hvis du er mere interesseret i Århus-området. Er du derimod i Odense kan du benytte migogodense.dk og oplev.odense.dk, hvis du ikke ved hvad du skal lave i dag.

Hvad kan man lave med børn i dag?

Har du børn, findes der ligeledes hjemmesider, der kan hjælpe dig med hvad du skal lave i dag.
Er det godt vejr udenfor, er det oplagt at lave udendørsaktiviteter i dag. Det kan fx være forlystelsesparker, strandtur, legepladser, skovtur, boldspil m.v.
Er vejret knap så godt, kan indendørs aktiviteter så som Experimentarium, akvarier, kæledyrsforretninger, biografen, diverse indendørs lege, legeland eller en tur i legetøjsbutikker (børn kan sagtens underholdes en dag her, uden at man behøver købe noget) være gode muligheder. Det behøver ikke være ren tidsfordriv, da der kan komme mange gode oplevelser ud af disse muligheder.

Hvis du selv er helt død for energi, er det også en helt iorden at tillade sig selv, at tage en computer/tv-dag en gang imellem og lade op til en dagen efter, hvor du kan være mere social med dine børn. I denne forbindelse kan du inddrage dine børn i de daglige gøremål, såsom rengøring og madlavning.

Hvad du/I kan lave i dag, afhænger dermed både af vejret, din energi og økonomien. Der vil også være nogle muligheder der er mere oplagte med store eller små børn. Er dine børn til action, kan du tage på paintball-banen, ud at bungyjumpe eller på flyboard. Er de mere til natur, kan du fx tage til Møns klint, Råbjerg mile eller Skovtårnet ved Næstved.
. Der er rigtigt mange ting man kan lave med børn i dag, og det gælder stort set uanset hvilken dag det er.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding