Hvad kan man lave om aftenen

Hvis du keder dig om aftenen, er der mange ting du kan foretege dig. Du kan fx tilmelde dig vores panel og arbejde hjemmefra, både om aftenen og om dagen. Det tager to minutter at tilmelde dig og du bliver belønnet i form af point, som kan veksles til gavekort hos mange af landets største butikker. Hvis det ikke har din interesse, kan du også læse hvad du ellers kan lave om aftenen nedenfor.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Underholdning om aftenen

Når det er blevet aften, aftensmaden er spist og børnene (hvis man har sådan nogle) er lagt i seng, vil mange sætte sig foran computeren eller tv’et for at fordrive tiden, men der er også andet man kan lave om aftenen. Du kan fx spille et brætspil eller ringe til dine venner/familie. Har du ikke børn, kan du gå en tur udenfor og slappe af.

Hvis det er sommer og vandet er varmt, kan du også tage en aftendukkert, hvis du bor tæt på vandet. Helt generelt er der flere muligheder for udendørs underholdning i sommerperioden, men der er også muligheder senere og tidligere på året. Medmindre at du har været udenfor en stor del af dagen, er det både sundt og en god måde at komme ned i tempo, at gå en aftentur.

Projekter om aftenen

Uanset om du har et hus, en lejlighed eller et værelse er bygge- og indretningsprojekter et oplagt aftenprojekt. Mange af disse ting kan man lave om aftenen, da det ofte ikke kræver dagslys. Vi anbefaler ikke at male væggene om aftenen, da det kan være svært at se, hvordan det ser ud i dagslys. Du kan dog sagtens finde/rykke møbler og billeder.

Har du en have, kan du også lave projekter der om aftenen, men du går selvfølgelig glip af de solskinstimer, som der måske har været tidligere på dagen.
Planlægning af rejser er også oplagt at lave om aftenen. Det kan ses som både et projekt og underholdning, da det kræver en større mængde planlægning, men det samtidig også kan være sjovt at finde frem til de rigtige rejsemål.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding