Gratis underholdning

Hvis du leder efter gratis underholdning, har vi lavet en liste til dig her på siden. Vi tilbyder også selv en form for gratis underholdning. Hos os kan du svare på betalte undersøgelser og blive belønnet med gavekort til hundredevis af muligheder inden for underholdning og shopping. Tilmeld dig på 2 minutter og begynd at optjene point til din gratis underholdning. Er du mere interesseret i andre muligheder for gratis underholdning, kan du læse mere nedenfor.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Gratis underholdning online

Gratis underholdning offline

Før computeren blev opfundet, var der også gratis underholdning. Du kan fx besøge venner/familie, gå/cykle en tur, hoppe i havet, indrette hjemmet med eksisterende møbler, dyrke diverse former for sport, brætspil, tage på skovtur og meget andet. Der findes så mange muligheder, at det måske er nemmere at begrænse mulighederne først, for at finde den rette gratis underholdning til netop dig. Nogle af de spørgsmål du kan stille dig selv, for at afgrænse mulighederne kan være:

Du kan måske finde på flere spørgsmål der kan afgrænse dine valgmuligheder, hvilket gør det meget nemmere at pejle dig ind på den rigtige form for underholdning.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding