Tjen point nemt og hurtigt gennem vores panel

Tjen point hurtigt og nemt med M3 Panel ved at tilmelde dig her. Står du og mangler en smule selvforkælelse, så tilmeld dig i formularen og tjen point som panelist hos os. Hos os tjener du point ved at besvarer spørgeskemaer, som giver dig point. De point kan du enten købe produkter for eller gavekort til populære butikker som eksempelvis Elgiganten, COOP, Bauhaus, McDonalds og Just-Eat.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Tjen point når som helst

En af de smarte ting ved at tjene penge via vores program er, at du kan gøre det, når det passer dig. Det kan være, når du sidder i bussen, ligger i sengen og slapper af, venter på en ven eller noget helt fjerde. Vores spørgeskemaer foregår online og kan tages fra din mobil, tablet eller computer.

Det betyder med andre ord, at du kan tjene penge i alle de små pauser, hvor du normalt forsøger at fordrive tiden med sociale medier, mobil-spil og nyheder. Alle vores undersøgelser er godt forklaret og lette at gå til.

Herunder gennemgår vi nogle af de typiske tidspunkter, hvor vores service bliver brugt.

I sabbatår

Hvis du har et sabbatår, hvor du har meget mere fritid, end du er vant til, så kan vores panel være en fremragende løsning. Det giver dig en mulighed for at spare lidt op i dit sabbatår, men på en måde, hvor du stadig har fri til at slappe af.

I fritiden

Det er naturligvis her, vores koncept egner sig til, nemlig at tjene point i fritiden. Du skal selvfølgelig ikke bruge al din fritid på det, men du kan selv planlægge, hvornår du lige har 5-10 minutter, hvor du ønsker at tjene lidt point.

I sommerferien

Sommerferie er normalt forbundet med god tid til at slappe af. Derfor søger nogle også lidt tidsfordriv. af og til. Som paneldeltager hos os kan du tjene point i sommerferien og på den måde få råd til flere sjove og spændende ting, du kan lave i din sommerferie. Hvis dine venner ikke har sommerferie på samme tidspunkt som dig, kan du planlægge at tjene point på de tidspunkter, hvor de er på arbejde - og hvor du muligvis ikke har helt så meget at lave.

I dag

Du kan tilmelde dig vores panel i dag, og så står du til at modtage spørgeskemaer hver gang, virksomheder har brug for din mening. Vi kan desværre ikke garantere, at du får dit første spørgeskema i dag, da det også afhænger af, hvor mange der søger svar fra en målgruppe, hvor du er i. Vi anbefaler, at du melder dig til i dag, så du løbende modtager spørgeskemaer, så når du senere sidder og tænker “Jeg vil gerne tjene point i dag”, så ligger der spørgeskemaer klar til dig.

I weekenden

De fleste mennesker har væsentlig mere tid i weekenden, og derfor er efterspørgslen på at tjene point i weekenden stor. Når du er tilmeldt vores panel, kan du både modtage betalte undersøgelser i hverdage og weekenddage, men du har dog oftest muligheden for at vente med at besvare dem, du får i hverdagene, til det er weekend. På den måde kan du samle en stor mængde, så du kan tjene point i weekenden.

Ingen risiko

Overvejer du at tilmelde dig vores program for at tjene point, så kan du trygt gøre det. Det involverer nemlig ingen risiko. Herunder har vi nævnt nogle af de punkter, der kan være særligt vigtige for dig at vide, inden du overvejer at deltage i vores program for at tjene point.

Det koster ikke penge

Det koster naturligvis ikke noget at tilmelde sig. Du vil aldrig blive opkrævet noget beløb fra os, og det er i ordets fulde forstand helt og aldeles gratis at tilmelde sig (og være en del af) vores panel.

Du får en startbonus

Udover at det er gratis, så får du en startbonus på 50 point, så du kan komme godt fra start. Denne startbonus kombinerer du naturligvis med de point, du tjener, så du hurtigere kan tjene penge (i form af point) til det gavekort eller det produkt, du ønsker dig.

Ingen binding

Du er kun medlem, så længe du ønsker det. Skulle du på et tidspunkt ikke længere have lyst til at tjene point gennem vores program, kan du nemt afmelde dig. Du kan også for en periode blot vælge ikke at deltage i de undersøgelser, vi sender til dig. Det er med andre ord helt op til dig, hvordan og hvorledes du ønsker at tjene point gennem vores platform.

Tjen point til lige det, du har brug for

Hos M3 Panel tjener du point, som mange af vores panelister vælger at bruge til gavekort. Det betyder også, at du ikke helt konkret tjener penge, som du får ind på din konto, men du optjener point, som kan veksles til gavekort – og for disse gavekort kan du naturligvis købe lige præcis det, som du ønsker dig.

Når du vælger gavekort gennem vores pointshop, kan du vælge gavekort til alle store forretninger, hvor du normalt køber take-away, foretager dine indkøb eller din shopping. Blot for at nævne nogle få, så har vi gavekort til Bauhaus, Coop, Elgiganten, BabySam, Just-eat, McDonalds, Bilka, Zalando, Bahne og Fætter BR.

Du vælger helt selv, hvilket gavekort du vil have for dine tjente point, og du kan naturligvis godt vælge at købe flere forskellige gavekort, hvis du har nok.

Sådan her foregår det

Ønsker du at tjene penge gennem vores platform, så er det rigtigt simpelt og let at komme i gang. Herunder beskriver vi kort processen for, hvordan du kan komme i gang med at tjene flere penge.

1. Opret dig som bruger

Her skal du blot udfylde simple informationer omkring dig selv, som vi bruger til at sende relevante spørgeskemaer til dig. Det er f.eks. informationer som navn, fødselsdato, køn og email.

2. Svar på spørgeskemaer

Når vi har spørgeskemaer som matcher lige præcis din profil, sender vi dem automatisk til dig. Her vil det være let og hurtigt at komme i gang ved at klikke på det medsendte link.

3. Optjen point

Hver gang du deltager, optjener du point. Antallet af point varierer fra undersøgelse til undersøgelse. Dine point indsamles automatisk på din profil.

4. Vælg produkter/gavekort

Når du har optjent nok point til det produkt eller gavekort, som du ønsker, så kan du nemt selv gå ind i vores pointshop og købe det.

Populære måder at tjene penge

Du har muligvis hørt om en masse forskellige måder, hvor man kan tjene penge. Hos M3 Panel tilbyder vi en effektiv, risikofri og let tilgængelig måde at tjene penge, men vi vil naturligvis også gerne oplyse dig om andre måder, som du eventuelt kan kombinere med den tid, du benytter på vores tjeneste.

Tjen penge på Instagram

Du kender formentlig navnet på en influencer eller to, som tjener penge på Instagram. Det er blevet ekstremt populært i nyere tid at have det som hel- eller deltidsbeskæftigelse. Ønsker man at tjene penge på Instagram, skal man opbygge sig en stor, loyal fanbase, og så finde virksomheder, der ønsker at betale dig (enten med produkter, gavekort eller penge) for at lave opslag og stories omkring dem på din profil.

Tjen penge på YouTube

YouTube er et enormt medie, hvor der findes uendelige timers video. Det kan være alt fra guides til personlige fortællinger (typisk kaldet vlogs). Har man mange følgere og meget visningstid, kan man tjene penge på sine visninger. Dette sker direkte gennem YouTube og er super nemt at slå til, så snart man er kvalificeret.

Tjen penge på affiliate

Kort forklaret, så er affiliate en måde, hvor du linker hen til en hjemmeside (med et specielt link), og hvis de brugere, som har benyttet dit link køber noget, så får du en procentdel af salget. For at gøre dette, skal du have en hjemmeside med trafik eller en masse følgere, som du kan få til at bruge dette særlige link, som sørger for, at du får en bid af kagen. Normalt går man gennem et affiliate-netværk, som sørger for alt det tekniske, så du får dit link, og her kan du eventuelt kigge på Partner Ads, Adservice eller Digital Advisor.

Tjen penge på at skrive

Hvis du har en skribent gemt i dig, findes der mange måder, hvorpå du kan tjene penge ved at skrive. Dette strækker sig helt fra arbejde som freelance-tekstforfatter for en virksomhed til at skrive en bog, som så skal sælges ind til et forlag eller på anden vis udgives. Sidstnævnte er naturligvis en lang proces, der kræver rigtig meget tid investeret, før man kan begynde at tjene penge.

Tjen penge på aktier

Hvis du i forvejen har nogle penge, kan du få dem til at vækste ved at sætte dem i aktier. Her skal du afgøre med dig selv, om du er en stor gambler, eller om du vil gå den mere sikre vej. Den store gambler vil sætte dem i en mindre virksomhed med store ambitioner, hvor aktierne købes på et tidligt (og mere risikabelt) stadie, og dermed kan give et kæmpe afkast, hvis det går denne virksomhed det godt. Den mere sikre vej er ofte at putte det i puljer, hvor der investeres i flere (og langt mere stabile) virksomheder. Hvis du vil tjene penge på aktier skal du dog altid forvente, at det tager nogle år, før der kommer et seriøst afkast.

Tjen penge på biludlejning

GoMore og lignende virksomheder inden for deleøkonomi har gjort det muligt at tjene penge på at udleje sin bil. Det er både godt for miljøet og din pengepung, og ofte står biler stille det meste af tiden. Hvor mange penge du kan tjene afhænger af, hvor eftertragtet en bil du har. Hvis økonomien er lidt for stram til at have en bil, men du ikke ønsker at undvære den, kan det være initiativer som dette, der gør det muligt. Er det ikke nok, kan du supplere med at besvare betalte undersøgelser og tjene penge online.

Tjen penge på at se reklamer

Når du tjener penge gennem vores service, gør du det ved at give din mening til kende. Meget på samme vis findes der virksomheder, der ønsker at betale dig for at høre din mening om deres reklame. Det vil ofte betyde, at du først skal se (eller alternativt høre) en reklame og så udfyld nogle undersøgelser om, hvad du synes om reklamen.

Tjen penge på TikTok

TikTok er et socialt medie, der virkelig har fået en seriøs plads på markedet. Navnligt hos de unge er TikTok blevet et af de mest populære medier. Ønsker man at tjene penge på TikTok, fungerer det meget som med andre sociale medier. Du skal opbygge en stor fanbase ved at lave godt indhold, og herefter skal du finde virksomheder, der ønsker at promovere deres produkter gennem din profil.

Tjen penge på at sælge ting

Næsten alle mennesker ligger inde med ting, som de ikke bruger. Mange af os har nok også nogle ting, vi lidt havde glemt, vi havde. Her kan der gemme sig mange lette og hurtige penge, som du kan tjene. Gennemgå eventuelt alle dine ting hver 3. måned, og sæt alt det, du ikke har brugt i de seneste tre måneder til salg på DBA, Gul & Gratis eller Facebook

Tjen penge på at samle pant

Det lyder nok ikke som det mest tiltalende at skulle samle pant, men det kan være en god lille ekstra indtægt, hvis man gør det på den rigtige måde. Eksempelvis dem der går rundt inde i Tivoli, når der er Fredagsrock og samler krus. De kan tjene penge rimelig hurtigt, da de kan samle helt vildt mange krus på kort tid.

Om M3panel

M3 Panel drives af virksomheden Bilendi A/S (CVR: 31176360), som har eksisteret siden 2007. Vi indsamler og behandler danskernes meninger, så vi kan give virksomheder bedre indsigt i deres målgruppe.

Du kan desuden følge os på Facebook, samt downloade vores app til Android eller iOS.

Apple Store badge Google Play badge

Vores kontorer

Odense
Bilendi A / S
Londongade 4,
5000 Odense C,
Danmark
+45 7070 1718
contact.dk@bilendi.com

København
Bilendi A / S
Havnegade 39
1058 København K
Danmark
+45 7070 1718
contact.dk@bilendi.com

Medlem af ESOMAR

Som medlem af ESOMAR, overholder vi etiske retningslinjer for markedsundersøgelser til fordel for dig som panelist.

Nøglepersoner

Steen Agerskov, Chief Executive Officer Nordics hos Bilendi

Steen Agerskov

Chief Executive Officer Nordics
Copenhagen
Linkedin

Martin Knudsen, Nordic Head of Marketing hos Bilendi

Martin Knudsen

Nordic Head of Marketing
Copenhagen
Linkedin

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding