Arbejd hjemmefra i udlandet

Vil du forbedre den søde tilværelse i udlandet med et deltidsjob, hvor du kan arbejde hjemmefra? Så kan vi hos M3 Panel hjælpe dig. Som panelist er din eneste opgave at besvare spørgeskemaer, og du beslutter selv, hvor ofte og hvor meget du vil arbejde.

Det eneste det kræver, før du kan arbejde hjemmefra i udlandet, er en mobil, tablet eller computer med internetadgang. Det er altså ligegyldigt hvor i verden, du befinder dig — du kan stadig nyde godt af vores fordelagtige program.

Så tilmeld dig i dag, besvar spørgeskemaer fra din base i udlandet og optjen point, som du kan bytte til gavekort og produkter i vores pointshop.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Derfor vores betalte undersøgelser

Hos M3 Panel har vi et stort udvalg af kunder, der søger viden fra folk præcis som dig. Ved at have en veletableret base i Danmark, kan vi tilbyde en større mængde af betalte undersøgelser, hvilket betyder, at du kan tjene flere penge.

Vi sørger altid for, at de betalte undersøgelser du modtager, er relevante for dig - og så har du naturligvis friheden, så du kan tage de betalte undersøgelser, når og hvor det passer dig.

Sådan tager du vores betalte undersøgelser

Vi har gjort det let for dig, hvis du ønsker at deltage i vores undersøgelse. For at være med skal du blot følge disse trin:

1. Udfyld lidt oplysninger om dig selv

Vi skal bruge nogle få oplysninger om dig. Disse oplysninger gør os i stand til at matche dig med betalte undersøgelser, som er relevante for lige præcis dig.

2. Afvent at du modtager noget

Når du har tilmeldt dig, vil vi sende dig links til betalte undersøgelser, så snart vi har en undersøgelse, der er relevant for dig. Nogle gange vil det ske umiddelbart efter tilmelding og andre gange kan der gå lidt tid.

3. Svar på undersøgelsen

I vores betalte undersøgelser vil du modtage en række spørgsmål, som primært handler om dig som forbruger. Du modtager undersøgelsen på mail, og så skal du blot åbne den, og besvare samtlige spørgsmål.

4. Optjen point

Når du har fuldført trin 3, vil du automatisk få indsat point på din brugerkonto her hos os. Disse point vælger du helt selv, hvornår du ønsker at bruge. Point kan eksempelvis bruges til gavekort hos populære forretninger/webshops som Elgiganten, Bauhaus, COOP og Zalando.

5. Indløs dine point

Når du ønsker at indløse de point, du har tjent på betalte undersøgelser, kan du gøre det direkte her på vores side. Vores point-shop fungerer meget lig med en klassisk webshop, hvor du blot handler med optjente point, frem for penge.

Læs også: Hvad er betalte undersøgelser?

5 grunde til at deltage i betalte undersøgelser

1. Få mere luft i økonomien

Hvis der mangler lidt luft i økonomien, er betalte undersøgelse et godt supplement. Her kan du eksempelvis veksle dine gratis optjente point til gavekort hos COOP, hvor der kan handles til mad og husholdning.

2. Få råd til shopping

De fleste mennesker kan finde glæde ved at shoppe - hvad end det er online eller i en fysisk butik. Med vores betalte undersøgelser kan du få gavekort til store butikskæder og populære webshops. Du kan både få råd til elektronik, tøj, sportsudstyr, plejeprodukter og meget mere.

3. Brug tiden fornuftigt

Mange kender til det. Man sidder og scroller det præcis samme feed igennem et hav af gange. Skærmtiden i apps som Facebook, YouTube, Instagram og TikTok hober sig hurtigt op. Disse mange timer kan i stedet bruges på at deltage i betalte undersøgelser.

4. Det er spændende

Det kan være sjovt og interessant at skulle sætte ord og kommentarer på sine præferencer. Ved at besvare disse undersøgelser, vil du ofte få tænkt over nogle af dine vaner.

5. Du hjælper andre

Når du besvarer vores betalte undersøgelser, hjælper din viden virksomheder, som så kan skræddersy deres produkt endnu bedre til forbrugere som dig. Mange virksomheder ønsker at få denne viden, så de kan lave et endnu bedre produkt til deres kunder.

Gratis og uforpligtende

Det er naturligvis helt gratis og uforpligtende at deltage. Det koster hverken noget at tilmelde sig, være tilmeldt eller deltage i nogle af de betalte undersøgelser. Du kommer med andre ord aldrig til at skulle betale noget til os.

Herudover vælger du også selv, hvor mange betalte undersøgelser, du ønsker at deltage i. Hvis du for en periode har travlt, kan du godt undlade at deltage i de undersøgelser, du bliver tilmeldt. Du kan dog også blot vente med at besvare, til når du lige har de minutter, som undersøgelsen kræver.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding