Mangler du penge? Så kan vi hjælpe dig

Mangler du penge her og nu, eller har du generelt en presset økonomi? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

En måde at tjene penge er nemlig ved at tilmelde dig vores brugerpanel. Det fungerer på den måde, at du løbende får tilsendt spørgeundersøgelser, som du får point for at besvare. Når du har optjent nok point, kan du ombytte dem til et gavekort, som du kan bruge i en lang række butikker.

Det eneste, der kræves, for at besvare brugerundersøgelserne, er en internetforbindelse. Så kan du tjene point online, mens du deltager fra enten din mobil, tablet eller computer – hvad der end passer dig bedst.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvis du mangler penge og ikke vil tage et lån

Når man mangler penge, kan man mange gange være tilbøjelig til at tage et lån – enten privat, hos et lånefirma eller i banken. Men at låne penge hos en låneudbyder kan ofte være en dyr fornøjelse, fordi man ender med at betale en alt for høj rente.

Som medlem af vores brugerpanel slipper man for at tage et lån, hvis man mangler penge. Du kan endda besvare spørgeskemaerne lige på den måde, der passer dig bedst. Du vælger nemlig selv, om du vil tjene penge hjemmefra, eller mens du er på farten.

Alle der mangler penge, kan deltage

Typiske situationer, hvor man har brug for et supplement til sin indkomst, er når man mangler penge til indkøb, tøj eller husleje. Derfor kan alle, der mangler penge, få luft i økonomien ved at optjene point til et gavekort.

Dog er der særligt to grupper, som ofte mangler penge, og som derfor har store fordele ved at tilmelde sig vores brugerpanel.

Studerende mangler ofte penge

Som studerende er pengene ofte små, og mange er nødt til at supplere SU’en med et studiejob. Derfor er studerende en af de grupper, som stort set altid mangler penge.

I dag har alle unge mennesker en smartphone, og undersøgelserne er så korte, at de ofte kan gennemføres på et par minutter. På den måde kan man tjene penge, mens man er på farten, eller blot har lidt ekstra tid i løbet af dagen.

Pensionister, efterlønnere og andre, der mangler penge

Satserne for folkepension og efterløn er ofte lige akkurat nok til at kunne overleve. Hvis man ikke har en privat pensionsopsparing, er der som regel kun råd til det allermest nødvendige. Det samme gælder for folk, der af andre grunde er uden for arbejdsmarkedet.

Formodentlig har man en masse ekstra tid i hverdagen, hvis man tilhører denne gruppe, som ofte mangler penge. Og noget af den ekstra tid kan man bruge på at optjene point til gavekort, som kan indløses i en lang række butikker og webshops.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding