Gratis gavekort til TV 2 PLAY

Vil du have adgang til TV 2 PLAY uden, at det koster dig noget? Så det nu, du skal blive en del af vores brugerpanel. Alt du skal gøre er at tilmelde dig panelet og løbende svare på spørgeskemaer via e-mail, så opsparer du points til vores pointshop, som du blandt andet kan ombytte til et gratis gavekort til TV 2 PLAY. Det er meget fleksibelt at være en del af vores brugerpanel - du vælger helt selv, hvornår og hvor mange spørgeskemaer, du har tid og lyst til at besvare. Når vi sender dig et spørgeskema, så angiver vi altid, hvor lang tid det cirka tager, og hvor mange points du optjener. Det er altså en super nem måde at tjene lidt penge på, når du alligevel har tid i kalenderen. Skal du være en del af vores brugerpanel? Så tilmeld dig nu og begynd at opspar points til dit gratis gavekort til TV 2 PLAY. 

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du få for et gavekort til TV 2 PLAY?

Er du vild med live-TV, serier og sport? Så er et gavekort til TV 2 PLAY det oplagte valg. Med en bruger hos TV 2 PLAY kan du få adgang til både LIVE-TV, demand-programmer og sport, afhængig af hvilken pakke du vælger ved tilmelding. TV 2 PLAY byder blandt andet på populære programmer som Stormester og X Factor og sportskanaler som TV 2 SPORT og TV 2 SPORT X. Der er altså garanti for god underholdning for hele familien med et gavekort til TV 2 PLAY. 

Hvor meget du kan få for dit gavekort, afhænger naturligvis af hvor mange points du har opsparet - det er derfor bare med at komme i gang hurtigst muligt. Jo flere spørgeskemaer du besvarer, jo større bliver dit gavekort. Betaler du allerede til TV 2 PLAY, så er det her en oplagt måde at spare lidt på de faste udgifter og på den måde omdanne gavekortet til reelle penge i hånden. Kom i gang med at spar points op til dit næste gavekort - det tager kun et minut at tilmelde dig vores brugerpanel, så er du i gang.  

Mere end et gavekort til TV 2 PLAY

Er du ikke interesseret i alt det, som TV 2 PLAY har at byde på? I vores pointshop finder du produkter og gavekort til en lang række butikker og webshops. Vi samarbejder blandt andet med en af Danmarks største udbydere a gavekort til tøj, oplevelser og meget andet.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding