Få flere penge til dig selv

Penge gør dig ikke lykkelig, men det gør nu alting lidt lettere. Med lidt ekstra penge på lommen, kan du få råd til ting, der kan forsøde din hverdag en smule. Det kunne være et abonnement hos en streamingtjenester, en tur i biografen eller en god kop kaffe fra Espresso House.

En måde at få flere penge mellem hænderne på, er ved at blive paneldeltager hos M3 Panel. Gennem os kan du besvare spørgeskemaer, som ud fra din profil vurderes relevante for dig. Vi betaler dig ikke i penge, men derimod i lækre gavekort, som kan bruges hundredvis af forskellige steder.

Når du modtager gratis ting fra os, kan du gemme de penge, du ellers ville have brugt på de selvsamme ting. De ekstra penge, som du pludselig er i besiddelse af, kan du sætte ind på din opsparing eller bruge på endnu flere ting, som du måske har gået og ønsket dig.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Sådan får du flere penge gennem M3 Panel

For hvert eneste spørgeskema, du besvarer gennem os, optjener du nogle point. Disse point kan du løbende omveksle i vores pointshop til alverdens gavekort og fine ting. Vi sender dig løbende invitationer til spørgeskemaer, der matcher din profil. Således sikrer vi, at spørgeskemaerne forbliver spændende for dig at besvare og at din besvarelse er relevant for undersøgelsen.

Inden du går i gang, kan du på forhånd se et estimat for, hvor lang tid spørgeskemaet tager at besvare. Du kan også se, hvor mange point, besvarelsen giver dig til brug i vores pointshop. På den måde kan du gå målrettet efter ting i pointshoppen, og nemt spare op til ting, som du måske allerede er ved at spare penge sammen til.

Dette kan du bruge dine ekstra penge på

Du har sikkert allerede en idé om, hvad du kan bruge de ekstra penge på, som du får til rådighed som paneldeltager hos os. Hvis ikke, så kommer vi herunder med en række forslag til, hvordan du kan bruge pengene fornuftigt.

Flytning / flytte hjemmefra

Er du i gang med planlægningen af en flytning, eller skal du til at flytte hjemmefra for første gang, så kan et bijob hos os være en hjælpende hånd. En flytning er hamrende dyr. Udover selve boligen og tilskud dertil kommer møbler, køkkenudstyr, sengetøj og meget mere. Der er nok at bruge penge på, hvorfor det er nødvendigt at have en god opsparing, inden du kan flytte.

Mens du putter dine ekstra penge ind på boligopsparingen, kan du bruge dine point på ting til dit kommende hjem. I vores pointshop finder du alt fra viskestykker, forklæder og brødkurve til vasketøjskurve, tøjklemmer og rengøringsartikler. Det er også muligt at bruge pointene på gavekort til eksempelvis IKEA, Bauhaus eller railway.

Kæledyr

At anskaffe sig et kæledyr er en større omkostning, end de fleste regner med. Selvom dit kæledyr naturligvis er alle pengene værd, så er det hård for pengepungen, når der skal betales for dyrlægeregninger, foder, bur mv.

Når du besvarer spørgeskemaer hos os, kan du spare de mange penge, som du bruger på dit kæledyr. Vores pointshop har nemlig ting som transportbur og hundesnore. Ligeledes kan du bruge dine point på gavekort til Maxi Zoo.

Mad og dagligvarer

Enhver husholdning må budgettere penge til mad og dagligvarer — det er simpelthen en uundgåelig post. Du kunne sikkert finde tusindvis af ting, du hellere ville bruge penge på, og det forstår vi godt. Derfor har vi sørget for, at du i vores pointshop også kan finde gavekort til steder, du alligevel havde brugt penge på for at få mad på bordet.

Du kan blandt andet spare dine penge og bruge dine point på gavekort til Bilka eller Coop. Sidstnævnte giver dig mulighed for at købe varer i butikker som Kvickly, Fakta, Irma og Dagli’Brugsen. Skal det være ekstra lækkert, kan du vælge et gavekort til et sted med dagligvarer, du måske ikke normalt ville bruge dine penge på. Det kan eksempelvis være til Paradis Is, Just-Eat eller McDonalds.

Andre måder at få flere penge på

Der findes mange forskellige måder, at tjene lidt ekstra penge på. Et nemt, fleksibelt og hyggeligt bijob, som eksempelvis panelist hos M3Panel, er kun én ud af mange muligheder. Herunder kommer vi med yderligere tre forslag til, hvordan du kan tjene flere penge i din fritid.

Hold et loppemarked

Hvornår har du sidst ryddet grundigt ud i dine ting? Er det lang tid siden, vil du med garanti have oceaner af ting, som du slet ikke bruger mere. I stedet for bare at smide dem ud, kan du samle sammen og tjene penge ved at sælge tingene på et loppemarked.

Hjælp naboer med gøremål

Vi har alle travle hverdage. Derfor er mange villige til at betale sig til hjælp fra et sæt ekstra hænder. Spørg eksempelvis i dit lokalsamfund, om der er nogle, som kan bruge din hjælp mod en mindre skilling. Du kan eksempelvis tjene penge på at slå græs, pudse vinduer eller lufte hunde i dit nabolag.

Skab noget, du kan sælge

Er du kreativt anlagt? Måske maler du, bygger mindre møbler eller skaber bolig-interiør ud af mikrocement. Uanset hvad du elsker at skabe, kan der være penge at tjene på det — hvis altså du er dygtig nok. Spørg eventuelt familie og venner til råds om, hvad de ville være villige til at betale for det, du kan skabe.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding