Supplér din gratis babypakke med et gavekort

Er du en af dem, som synes det er hyggeligt at samle på gratis babypakker, og kunne du tænke dig endnu flere gratis ting til din baby? Så har du mulighed for at gøre gennem M3 Panel.

Det foregår på den måde, at du løbende får tilsendt spørgeundersøgelser, som du modtager point for at besvare. Når du har optjent nok point, kan du veksle dem til et gavekort, som du kan benytte i en lang række butikker og webshops.

På den måde kan du supplere din gratis babypakke med ekstra produkter. Og hvorfor ikke udnytte den søde ventetid ved at tjene penge hjemmefra og blive belønnet med fine ting til din baby?

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad indeholder en gratis babypakke?

Gratis babypakker har længe været et hit blandt vordende forældre, og der er efterhånden kommet en del forskellige til. Nu kan de populære gratis babypakker fås i supermarkeder, på apoteker, gennem forskellige kundeklubber samt i butikker, der sælger babyudstyr.

En gratis babypakke er en slags startpakke til kommende forældre, og indholdet varierer fra sted til sted. Dog vil en gratis babypakke som oftest indeholde en sut, en lille pakke bleer, vådservietter, lidt forskellige vareprøver og måske et værdibevis eller en rabatkode, som man kan indløse der, hvor man har fået udleveret den gratis babypakke.

Gratis babypakker er en god måde at starte sin samling af babyprodukter og -udstyr, hvis man slet ikke har noget i forvejen. Udover at de forskellige gratis ting er et tilskud til de udgifter, man helt naturligt vil få i forbindelse med en familieforøgelse, så er en gratis babypakke en god måde til at teste forskellige produkter. Så bliver det nemmere at beslutte, hvilken type ble, sut eller vådserviet, der passer – eller ikke passer – til ens baby.

Få meget mere end indholdet i en gratis babypakke

Når man venter en lille ny, er det forskelligt, hvor meget man har i forvejen. Som førstegangsforælder vil man typisk skulle starte helt fra bunden, men venter man nummer to eller tre, vil man helt naturligt have en del ting, der kan genbruges.

Gratis babypakker kan være et godt udgangspunkt, hvis man intet har i forvejen. Men bleer, sutter og vådservietter er blot en lille post i husholdningsbudgettet. Ofte er det tøj, legetøj og diverse babyudstyr, der hører til de lidt større udgifter. Og det får man sjældent i en gratis babypakke.

Uanset hvad kan vi alle blive enige om, at det er dyrt at få børn. Hos M3 Panel kan du få lidt ekstra luft i økonomien med et gavekort, som kan benyttes i en af vores mange butikker. Du kan endda tjene penge online, mens du er på barsel og alligevel bare går rundt derhjemme og venter på, at baby skal melde sin ankomst.

Dette kan du bruge dit gavekort til

Som vordende forældre er overvejelserne mange: Skal man vælge klapvogn, barnevogn eller kombivogn? Hvilken autostol baby skal have? Skal det være bæresele eller vikle? Og skal baby sove i en i almindelig babyseng, en vugge, en bedside crib eller en slyngevugge med motor?

Listen over ting, man har brug for, bliver længere og længere – eller sådan kan det i hvert fald føles. Heldigvis er der godt nyt, for som medlem af vores brugerpanel kan du få ekstra luft i budgettet. Ved at besvare spørgeskemaer kan du tjene penge til gavekort, som du kan bruge til at købe nogle af de mange ting, junior har brug for.

Herunder kan du finde inspiration til ting, som du kan købe med dit gavekort.

babymøbler

Børn vokser nærmest hurtigere end man kan nå at følge med, og derfor er der løbende behov for udskiftning af møblerne i børneværelset.

Logisk nok er der ikke plads til møbler i en gratis babypakke, men det er der råd for. Hos M3 Panel kan du få gavekort til flere steder, hvor du kan købe alt fra tremmesenge til pusleborde og højstole. Udover ØnskeBørn og BabySam , vi samarbejder også med IKEA, så det skulle være muligt at finde møbler til babyværelset, som falder i din smag.

Babytøj

Tøj er noget af det, man køber allermest af til ens børn – fra de er født til de flytter hjemmefra. Børnetøj bliver konstant beskidt og bliver lynhurtigt for småt, så man kan aldrig få nok af det.

Desværre indeholder meget få gratis babypakker babytøj. Med et gavekort til H&M kan du supplere din gratis babypakke og få babytøj, hagesmække, huer og diverse tilbehør til billige penge. Vi samarbejder også med NAME IT, som har et stort udvalg af børnetøj, fra størrelse nyfødt til 176 helt op til str. 176 cm.

Legetøj

I takt med deres udvikling har babyer behov for forskelligt legetøj, der kan stimulere deres sanser og motorik. Desværre vil den eneste form for babylegetøj, som du kan finde i en gratis babypakke, være en lille rangle eller måske en bamse.

Hos både BabySam, ØnskeBørn og Lekmer kan du bruge dit gavekort til at købe lækkert babylegetøj af god kvalitet. Uanset om du er på udkig efter aktivitetsbøger, legetæpper eller puttekasser, kan du helt sikkert finde det, du søger.

Plejeprodukter

I nogle gratis babypakker følger der ofte en sut, en pakke vådservietter eller en vareprøve på zinksalve eller bleer med. Men med en lille pakke bleer og et par vareprøver fra din gratis babypakke vil du lynhurtigt løbe tør.

Med et gavekort til Matas kan du få alt, hvad du behøver af produkter til at pleje din nyfødte baby: cremer, olier, tandbørstesæt, bleer og endda pusletasker.

Udstyr

Enhver, der har fået børn, ved, hvor meget forskelligt babyudstyr, man pludselig er indehaver af. Desværre indeholder en gratis babypakke ofte ikke andet udstyr end en sut eller en bidering.

I både BabySam og ØnskeBørn kan du finde et kæmpe udvalg af babyudstyr. Uanset om det er en dampsterilisator, en babyalarm, en bæresele eller et sikkerhedsgitter, du har brug for, så kan du med sikkerhed finde det hos vores samarbejdspartnere.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding