Gratis gavekort til teater

Vil du have et gratis gavekort til teater? Så er det nu, du skal skynde dig at tilmelde dig vores brugerpanel. Når du er en del af vores brugerpanel, får du løbende tilsendt spørgeskemaer per mail. For hvert spørgeskema du udfylder, får du et antal points, som du efterfølgende kan ombytte til et gavekort eller produkter i vores pointshop.

Det er fleksibelt at tjene penge gennem vores brugerpanel - du bestemmer helt selv, hvornår og hvor mange spørgeskemaer du besvarer. For at gøre det endnu nemmere, har vi ved hvert spørgeskema angivet, hvor mange points og hvor lang tid det cirka tager at udfylde. Så du kan nemt gå i gang, når du alligevel har lidt tid tilovers i kalenderen. Jo flere spørgeskemaer du besvarer, jo større bliver dit gavekort til teater.

Skal du have dit gratis gavekort til teater? Så skynd dig at tilmeld dig vores brugerpanel og kom i gang med det samme. Det tager kun et minut.  

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du få med et gavekort til teater?

Skal du have billetten til din næste teateroplevelse gratis? Så kan du med fordel ombytte dine points til et gavekort til teater i vores pointshop. Med et gavekort til teater kan du få lov til at opleve teaterhuse som Den Kongelige Opera, Det Kongelige Teater og Fredericia Musicalteater, hvor du er sikrede oplevelser af højeste kaliber. Hvad enten du er til ballet, opera eller symfoni, så kan du få oplevelsen med et gratis gavekort til teater fra vores pointshop.  

Er du til klassisk ballet, så må du ikke snyde dig selv for en tur i Det Kongelige Teater, hvor du blandt andet kan opleve Den Kongelige Ballet, som er en af verdens mest anerkendte balletkompagnier med Nikolaj Hübbe i spidsen. Det er en oplevelse i verdensklasse, når en gruppe af kompagniets 80 elegante dansere pryder den gamle scene. Er du mere til opera, så må du ikke snyde dig selv for et besøg til Den Kongelige Opera. Den Kongelige Opera er kendt for at levere en unik oplevelse hver evig eneste gang, og med et gavekort til teater kan du få lov til at fylde ørene med både danske og internationale operaer, når kunstnerne går på scenen.  

Befinder du dig ikke i nærheden af København, eller har du bare lyst til en anden form for kulturoplevelse, så kan du med fordel lægge vejen forbi Fredericia, hvor du finder Fredericia Musicalteater. Fredericia Musicalteater er et fantastisk eksempel på, hvorfor du ikke behøver at tage til hovedstaden for at få de helt store kulturoplevelser. Fredericia har et mål om at blive Danmarks Musicalhovedstad, og på scenen kan du opleve forskellige musicals, heriblandt mega succeser, der altid tager udgangspunkt i den gode historie og spænder bredt i genre. 

Er du mere til en anden form for teater, eller vil du bare gerne finde et teater tættere på dig? Så bare rolig, dit gratis gavekort til teater gælder til en række forskellige teatre rundt omkring i Danmark, så du kan være sikker på at finde en oplevelse, der passer til dine præferencer. Med et gavekort til teater er du sikret en oplevelse af højeste kaliber. 

Sådan får du dit gratis gavekort til teater 

Vil du gerne have din næste teateroplevelse gratis? Alt du skal gøre er at tilmelde dig vores brugerpanel via formularen på denne side og begynde at besvare spørgeskemaer, når du får dem tilsendt per e-mail. Jo flere spørgeskemaer du besvarer, jo større bliver dit gavekort til teater. 

Vil du gerne dele din teateroplevelse med en god ven, et familiemedlem eller din partner? Så kan du med fordel få dem til også at tilmelde sig brugerpanelet, så de selv kan spare points op til deres eget gavekort til teater. Jo før I kommer i gang, jo hurtigere kan I få fat i jeres gavekort til teater. Tilmeld jer via formularen - det tager kun et minut, og I bestemmer helt selv, hvornår og hvor mange spørgeskemaer I ønsker at besvare. 

Mere end et gavekort til teater

Er teater ikke lige din kop te? Så bare rolig - i vores pointshop finder du en bred vifte af forskellige produkter og gavekort, som du kan ombytte dine points til. I shoppen finder du blandt andet gavekort til butikker som Matas, Coop og 7-Eleven.

Vi samarbejder desuden med en af Danmarks største leverandører af gavekort, hvor du kan få gavekort til alverdens tøj, oplevelser og meget andet. En ting er sikkert - du går hverken skuffet eller tomhændet hjem fra vores pointshop. 

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding