Gratis gavekort til Mofibo

Hvis du har mod på at besvare lidt spørgeskemaer, så kan vi til gengæld tilbyde dig et eller flere gavekort til Mofibo. Når du tilmelder dig på vores side, vil du løbende modtage online spørgeskemaer på email, som du optjener point for at besvare. Når du har optjent nok point, kan du veksle dem til et gavekort på 3, 6 eller 12 måneders abonnement til Mofibo, som både dækker over deres e-bøger og lydbøger, på lige linje med hvis du selv havde betalt. Tilmeld dig i formularen og du vil snart modtage din første undersøgelse.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Udvalget hos Mofibo

Med et gavekort til Mofibo (det tidligere Storytel), får du adgang til Mofibos samling af mere end 250.000 lyd- og e-bøger, som normalt koster 129 kr/md. Gavekortet dækker over et hav af forskellige kategorier, samt Mofibo Originals, som er udgivelser gennem Mofibo selv, der derfor ikke findes andre steder.

Mofibo har desuden deres egen app, så du kan tilgå bøgerne både på en Android tablet eller smartphone, samt Apples iPad og iPhone.

Hvilke genrer findes på Mofibo?

N.B. Se Mofibos egen hjemmeside for yderligere genre.

Lydbøger mens du er i gang

Noget af det helt banebrydende ved Mofibo, er deres udvalg af lydbøger, som du kan få adgang til med et Mofibo-gavekort. Lydbøger er blevet meget populært, da det ikke kræver at du sidder i en stol eller i sofaen, og du dermed har underholdning når du cykler, vasker op, gør rent, træner eller en af de mange andre ting, som du kan foretage dig med lyd i ørene.

Rigtige bøger når der skal slappes af

Når du har lidt mere tid og ikke har nogle andre gøremål, er det oplagt at ligge i solen eller på sofaen med en god bog og læse et par kapitler. I Mofibos tilfælde vil det være en e-bog gennem Mofibos app, og du skal derfor være opmærksom på, at du ikke kan bruge en Kindle til dette formål. Hvis du er mere til rigtige bøger i hardback eller paperback, så må du desværre gå Amazon, Saxo eller i den lokale boghandel.

Andet end gavekort til bøger og lydbøger

Vores gavekort kan ikke kun bruges til Mofibo. Vores gavekort er udbudt i samarbejde med diverse gavekortfirmaer, som giver dig mulighed for gavekort til lige hvad du ønsker. Gavekortet til Mofibo hører fx ind under gavekort til spil og underholdning, som er en af de populære formål at benytte sine gavekort på.

Hvis du alligevel havde tænkt dig at købe et Mofibo-abonnement, kan vores betalte undersøgelser blive et fint alternativ til at tjene penge, da du kan spare de penge, som du ellers ville have brugt på dit abonnement.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding