Gratis gavekort til Steam

Du så helt rigtigt. Her kan du nemlig gratis få et gavekort til Steam, med det lille mén, at du betaler i form at din tid. Hos os optjener du point, som kan veksles til Steam-gavekort, ved at besvare undersøgelser på nettet. Det eneste det kræver for at komme igang, er at du tilmelder dig med din email og nogle få oplysninger om dig selv, så vi kan tilsende dig relevante spørgeskemaer, så du kan optjene point til dit Steam-gavekort.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Steam-gavekort i flere størrelser

Vi bestræber os på at have Steam-gavekort i flere størrelser, så du ikke behøver at besvare mange undersøgelser, før du har optjent nok point, til at kunne veksle til dit første gavekort. Du kan finde vores nuværende udvalg af gavekort til computerspil i vores panel shop, samt gavekort til spil og underholdning generelt, som varierer fra tid til anden. Målet er at have gavekort svarende til både 50 kr., 100 kr., 200 kr., 500 kr. og 1.000 kr. og kunne tilbyde spil til både Mac, PC og Linux.

Gavekort til Steams spilunivers

Gavekortet til Steam byder på et meget stort spilunivers. Du har mulighed for at vælge mellem mere end 30.000 spil, fordelt på alle de kendte genre.

FPS

Er du til FPS, kan du bla. finde Counter-Strike Global Offensive (CS:GO), Rainbow Six Siege, Doom Eternal, Destiny, Titanfall, Boarderlands, Half-Life: Alyx og Call of duty spillene

Strategi

Er du mere til Turn-based strategy (TBS), så finder du både Civilizations og Total War spillene. Inden for RTS, kan vi blandt andet nævne klassikere som Age of Empires og Command & Conquer.

Rollespil

Nogle af de største og bedste RPG- og MMORPG-spil, finder du også på Steam. Her kan vi fx nævne Assassin’s Creed, The Witcher 3, Fallout og Elder Scrolls spillene.

Sports

Sportsspil som Manager-spillene (Football manager og Pro Cycling manager) findes også på Steam, samt NBA, Rocket league, F1 og Need for Speed.

Battle royale

Battle royale genren er en af de nyeste, og i dag mest populære spilgenre, som fik dens gennembrud med Playerunknown’s Battlegrounds (PUBG), som også kan købes med et gavekort til Steam. PUBG er det 3. mest spillede spil i skrivende stund.

Der findes mange flere genre og spil. Vi har kun nævnt de største kategorier og de største spil inden for hver af dem. Du behøver altså ikke tjene penge på helt almindelig vis, for at kunne få de nyeste spil - det eneste det kræver er lidt tid til spørgeskemaer, når du har tid tilovers.

Gavekort til Steam-hardware og Steam-software

Selv om at Steam primært er kendt inden for gaming, er det også muligt at købe andet software med et gavekort til Steam. Det er dog ikke de største brands du finder i denne kategori. Derudover har du også mulighed for at købe Valves eget hardware, bla. deres VR-headset, Valve Index, samt deres Steam controller.

Kort info om Steam

Firmaet bag Steam hedder Valve (eller Valve Corporation eller Valve Software om man vil), som også står bag spilsuccerne Portals, Half-life, Team Fortress og Counter-Strike spillene, samt de gavekort til Steam, som vi tilbyder.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding