Gratis gavekort til biograf

Her kan du få gratis gavekort til biografer i hele Danmark, blot ved at besvare online spørgeskemaer. Kort fortalt tilmelder du dig vores panel, hvorefter vi tilsender dig undersøgelser på email. Når du besvarer en undersøgelse, modtager du point, som blandt andet kan veksles til gavekort til biografer over hele landet, hvor du kan vælge blandt de største biografier som eksempelvis Cinemaxx og Nordisk Film Biografer. Tilmeld dig i vores formular og få fat i dine gratis gavekort til biografen.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Gavekort til danske biografer

Vi samarbejder med gavekortsudbydere, som blandt andet tilbyder gavekort til nogle af de store danske, nemlig Cinemaxx og Nordisk Film Biografer, som leverer høj standard både i forhold til god benplads og gode sæder, så du kan sidde ordenligt under helaftensfilmen. Du finder biografgavekort som giver billet til 1 person og 2 personer, samt større grupper inkl. popcorn og sodavand, så du kan komme ind og se de nyeste film på det store lærrede.

Uanset om du er til actionfilm, komedier, dokumentarer, krimier, krigsfilm eller klassikere, så kan de findes med vores gavekort til biffen. Hvis du ikke ved hvilken film du skal se, så kan du altid se hvilke film der går i de forskellige biografer på Kino. Nedenfor kan du se nogle af de mest populære biografer i de 4 største danske byer, som du kan få gavekort til.

Biografgavekort København

Cinemaxx på Fisketorvet er en af de helt store biografer i København, som viser de nyeste og mest populære film. Tilsvarende biografer i KBH er Palads, Empire, Dagmar og Imperial (som har Danmarks største sal med 1.102 pladser), samt Nordisk Film biograf i Fields, som både byder på Dolby Atmos, samt Nordeuropas første laserprojektor. Er du mere til indie og nichefilm, så kan Grand og Cinemateket anbefales.

Biografgavekort Århus

I Århus finder du Øst for paradis på Paradisgade, som byder på håndplukkede film. Herudover finder du også Århus primære biograf, nemlig Cinemaxx i Bruuns Galleri, hvor du også har god mulighed for at shoppe og spise inden forestillingen.

Biografgavekort Odense

Odense har ligeledes en Cinemaxx i Rosengårdcenteret. Konceptet her, er det samme som i resten af landet, nemlig central placering, mulighed for parkering, samt shopping og mad inden eller efter filmen. Odense har også Café biografen, som slår sig op på at være Odenses hyggeligste biograf.

Biografgavekort Aalborg

Aalborg byder på Biffen Nordkraft, Aalborg Kennedy, samt Nordisk Film biograf i Aalborg City Syd. Nordisk film biografen har samme koncept som nævnt ovenfor for Cinemaxx, da den er placeret i storcenteret Aalborg City Syd. Ligeledes har Nordisk film biografen i Aalborg Kennedy centeret, med lige under 1.500 pladser. Sidste men ikke mindst er Biffen Nordkraft, som både har cinematek og CPH:DOX.

Generel info om gavekortene

Vær opmærksom på, at der også findes gavekort til anden form for underholdning, samt mange andre oplevelser. Du er derfor ikke bundet til at vælge et gavekort til biograf, hvis du hellere ønsker noget andet. Dermed kan online spørgeskemaer også blive din alternative mulighed for at tjene penge, da det kan erstatte mange af dine daglige udgifter.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding