Gavekort til spil og underholdning

Hos os kan du få gavekort til bla. spil og underholdning, blot ved at svare på spørgeskemaer. Det eneste det kræver, er at du tilmelder dig i formularen her på siden, hvorefter du begynder at modtage relevante undersøgelser over email. Når du besvarer et spørgeskema, modtager du point som betaling, som du kan veksle til gavekort til bla. Steam eller mange andre gavekort, som du kan se et udsnit af nedenfor. Det har aldrig været nemmere at få gavekort til spil og underholdning.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Et stort udvalg af spil og underholdning

Vi arbejder løbende på at udvide vores sortiment af gavekort, især inden for spil- og underholdningsverdenen, og du kan altid se vores opdaterede sortiment i vores panelshop. Herunder er nogle af de gavekort indenfor denne genre, som enten allerede har, eller arbejder på at få ind i shoppen.

Gavekort til computerspil

En populær kategori er gavekort til computerspil, som vi ved at mange af vores panelister efterspørger. Her er de primært efterspurgte spilplatforme; Steam, Playstation network, Xbox og Nintendo, samt gavekort til Blizzard, JoyBuggy og diverse in-game credits.

Gavekort til iTunes/app store

Med et gavekort til iTunes/app store, står dørene åben til Appels økosystem, inden for alt hvad hjertet begærer af apps til iPhone og iPad, samt de mange tusinde kunstnere, som tilbyder deres musik gennem iTunes.

Gavekort til Mofibo

Et gavekort til Mofibo giver adgang til en af de helt oplagte platforme for bøger og lydbøger. Mofibo tilbyder over 250.000. Her finder du alt hvad hjertet begærer inden for noveller, biografier, børnebøger, krimi, romaner og meget andet.

Gavekort til Spotify

Hvis du ikke er så meget til iTunes, men gerne vil lytte til musik og podcasts, er et gavekort til Spotify det helt rigtige valg. Du kender nok allerede Spotify, men hvis du ikke gør, kan vi fortælle at Spotify blev grundlagt i Sverige, men er nu en global virksomhed, hvor du kan streame musik og podcasts on demand.

Gavekort til Netflix

Den her kender du helt sikkert. Gavekortet til Netflix, giver dig adgang til måske verdens største bibliotek af kvalitetsserier og tegneserier. Netflix har også et mindre, men ikke irrelevant, udvalg af film og dokumentarer, som også er værd at tage med i overvejelserne.

Gavekort til ViaPlay

ViaPlay er primært til dig, som gerne vil streame sport og flow-tv. Et gavekort til ViaPlay giver dig bla. adgang til Champions League, Superligaen, Premier League, European Tour og Formel 1. Uanset om du er til fodbold, golf eller motorsport, så har ViaPlay noget at tilbyde dig.

Gavekort til biografer

To af de største biografkæder er Cinemaxx og Nordisk film. Med et gavekort til biografer, får du adgang til de nyeste film i hele landet på det helt store lærrede. De fleste elsker en tur i biffen med sodavand og popcorn, så hvis du ikke selv er til helaftensfilm, så kan dette gavekort også altid bruges som gave.

Gavekort til forlystelsesparker

Danmark byder også på nogle fantastiske forlystelsesparker. Med et gavekort til forlystelsesparker, kan du tage til zoologiske haver, Legoland og i Tivoli og mange andre steder. Det gælder næsten alt hvad du kan komme på at forlystelser, som breder sig ud over et større areal - både indendørs og udendørs.

Gavekort til koncerter

Gavekort til koncerter ses ofte i form af et gavekort til enten Ticketmaster eller Billetlugen, da disse er de største spillere inden for billetter til koncerter. Uanset om du er til Jazz, Techno, pop eller en af de andre hundrede musikgenre eller undergenre, så er der god sandsynlighed for at du finder det hos en af disse to udbydere.

Gavekort til teater

Der skal være noget for alle, så derfor skal der også være gavekort til teater, hvis du er til den slags. Blandt mange andre, er Shakespeare og Phantom of the opera helt unikke oplevelser på de skrå brædder, sammenlignet med filmatiseringerne.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding