Gratis gavekort til shoppingcentre

Ja, vi tilbyder rent faktisk gratis gavekort til shoppingcentre i Danmark, hvis du til gengæld vil besvare nogle online undersøgelser for os. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig her på siden. Herefter fremsender vi løbende betalte undersøgelser til din email, som du modtager point for at besvare. Disse point kan efterfølgende veksles til mange forskellige gavekort, herunder gavekort til shoppingcentre og shopping generelt.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Få gavekort til disse shoppingcentre

Vores udvalg af gavekort til shoppingcentre skifter løbende, for at tilpasse sig efterspørgslen. Hvis det er altafgørende for dig, at det er et gavekort til ét specifikt shoppingcenter eller en bestemt butik, kan du gennemse vores gavekortkatalog i vores panel shop. I langt de fleste tilfælde, vil du dog finde et gavekort til shopping af den ene eller anden art, som du alligevel har brug for. Hvis du vælger dét gavekort, har du penge på kontoen til at shoppe i de andre butikker eller storcentre, som du ønsker.

Albertslund Centrum

Et gavekort til Albertslund Centrum giver dig mulighed for at shoppe i Citycon, som det også kaldes. Albertslund Centrum ligger sjovt nok i Albertslund og byder på +50 butikker inden for dagligvarer, mode, café og specialbutikker. Albertslund Centrum er et udendørs center, hvilket giver gode muligheder for at nyde de udendørs restauranter. Husk at at checke vejret inden du tager afsted, da et åbent center gør sig bedst på en solskinsdag.

Fields

Et gavekort til Fields, giver dig shoppingmuligheder i Danmarks største shoppingcenter. Her finder du alt fra tøjbutikker, isenkræmmere, Bilka, sportsbutikker, elektronik, en biograf og en hel etage der er omdannet til spiseområde. Fields ligger i Ørestaden i København, med direkte adgang fra motorvejen og metroen, så du har nem adgang, uanset hvor du kommer fra.

Fisketorvet

Gavekortet til Fisketorvet er til dem der bor i indre København, eller planlægger en tur dertil. Fisketorvet er 39.000 m2 og har du bil, kan du nyde godt af deres 4 timers gratis parkering. Fisketorvet har blandt andet en Humac, Silvan, H&M og Cinemaxx, blandt mange andre spændende butikker, som du kan shoppe løs i. Der er altid et tilbud af finde blandt Fisketorvets mange butikker, så der er ingen grund til at holde sig tilbage. Fisketorvet ligger ikke lige op til motorvejen, men kommer i tog, kan du stå af på Dybbølsbro station og gå til Fisketorvet på 2 minutter.

RO's Torv

Med et gavekort til RO’s Torv, som er Roskildes svar på shoppingcentre, får du adgang til 60 butikker, 10 spisesteder, samt biograf og fitness. Ro’s Torv er Danmarks 7. største shoppingcenter, som fordeler sig på hele 47.000 m2. Tager du til RO’s Torv, har du mulighed for både at shoppe herre-, dame- og børnetøj, samt indretning til dit hjem i blandt andet Bolia og Imerco.

Rødovre Centrum

Gavekortet til Rødovre Centrum giver dig shoppingmuligheder til Danmarks måske mest promoverede storcenter. Rødovre Centrum ligger, som navnet fortæller, relativt centralt placeret i Rødovre. Med hele 160 butikker og gratis parkering, er det svært at få fat i nok gavekort til at få stillet købelysten. Er du på udkig efter at shoppe tøj, så er Rødovre Centrum et godt sted at kigge, hvis du bor i Storkøbenhavn.

Slotsarkaderne

Slotsarkaderne ligger i Hillerød og nævner på deres egen hjemmeside at de er Hillerøds største shoppingcenter, hvilket måske ikke er den største bedrift i sig selv, da der os bekendt ikke findes andre shoppingcentre i Hillerød. Dermed ikke sagt, at et gavekort til Slotsarkaderne ikke er noget værd. Slotsarkaderne byder nemlig, lige som RO’s Torv, på 60 butikker, på trods af deres betydeligt mindre areal.

Sillebroen

Sillebroen er ikke et Shoppingcenter, som de fleste kender til, men det er faktisk Nordsjællands største. Et gavekort til Sillebroen i Frederikssund, med direkte adgang fra Frederikssund station, giver adgang til 60 butikker, samt fitnesscenter og biograf. Du finder meget af det samme i Sillebroen, som du gør i de andre shoppingcentre, så uanset om du skal købe den nyeste iPhone, et nyt TV, tøj, sko eller en ny computer, så har du mulighed for det med et gavekort til Sillebroen.

Torvehallerne

Torvehallerne i København er specialiteternes og delikatessernes shoppingcenter. Et gavekort til Torvehallerne giver dig adgang til nogle af Københavns lækreste delikatesser, både inden for kød, vin, pizza, brød og meget mere. Du finder ikke et mere centralt placeret shoppingcenter end Torvehallerne, da det ligger klods op af Nørreport. Uanset om du kommer med kystbanen, regionaltog, S-tog eller metroen, så går den lige til Torvehallernes hoveddør.

Waves

Syd for Ishøj, nærmere betegnet i Hundige, ligger Danmarks næststørste Shoppingcenter Waves. Målt på omsætningen er Waves ikke helt i top, men arealmæssigt, er Waves Danmarks næststørste shoppingcenter, med hele 77.500m2, 135 forretninger og 3.200 gratis parkeringspladser. For dig der bor på Sjælland og har prøvet alt hvad København kan byde på af shopping, er Waves et godt næste center at sætte dine fødder i.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding