Få et gratis gavekort til Wolt

Har du lyst til at forkæle dig selv med lækker takeaway? Måske en god, saftig burger, en dampende varm pizza eller en velsmagende nudelret med masser af grøntsager? Hos M3 Panel kan du få et gavekort til bl.a. Wolt – helt gratis. Du betaler kun med din tid.

Det eneste du skal gøre, er at melde dig end i vores panel. Vi vil løbende sende dig spørgeskemaer, som du udfylder online – når og hvor det passer dig. Det er nemt, og selve oprettelsen tager ikke mere end et par minutter.

Som betaling modtager du point, og når du har optjent nok, kan du veksle dem til flotte gaver fra vores panelshop, eller veksle dem til et gavekort hos en af vores samarbejdspartnere GoGift eller Send En Tanke.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan jeg få for mit gavekort til Wolt?

Med et gavekort til Wolt kan du få leveret lækker mad lige til døren. Der er noget for enhver smag, og hvis du ikke lige ved, hvad du har lyst til, kan du nemt få inspiration eller overblik over særlige tilbud hos Wolt.

Med et gavekort til Wolt får du adgang til nogle af byens mest populære spisesteder. Uanset om du har lyst til burger, sushi, vietnamesisk eller måske italiensk, kan du hos Wolt helt sikkert få et måltid mad, der kan få dine tænder til at løbe i vand.

Du kan bruge dit gavekort til Wolt med god samvittighed, for faktisk er al levering hos Wolt klimavenlig. Du har måske lagt mærke til, at mange af deres bude bevæger sig rundt på cykel, men derudover kompenserer Wolt for CO2-udledning ved at støtte forskellige klimaprojekter.

Du kan bruge dit gavekort til andet end Wolt

Har du lyst til lækker takeaway, kan du udover Wolt bruge dit gavekort til Just Eat eller Hungry. Faktisk er der en masse andre restautanter og spisesteder, hvor du kan betale med dine optjente point.

Hvis du hellere vil bruge dit gavekort på en anden oplevelse, kan du også forkæle dig selv med en tur i forlystelsesparke, i biografen eller en koncertoplevelse.

Eller du kan bruge dit gavekort i en af de mange butikker, vi samarbejder med. Der er shoppingmuligheder for enhver smag, og nogle af vores mest populære butikker er IKEA, Imerco og H&M.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding