Få et gratis gavekort til McDonalds

Leder du efter gavekort til McDonalds? Det har vi her, og du kan få for 0 kr! Du betaler med din tid i stedet for dine penge. Hvis du tilmelder dig vores panel, vil du løbende modtage spørgeskemaer, som du optjener point for at besvare. Når du har svaret på nok spørgeskemaer (hvilket afhænger af længden på undersøgelsen), kan du veksle dine optjente point til fx et gavekort til McDonalds.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan et gavekort til McDonalds bruges til?

Et gavekort til McDonalds kan bruges til alt i restauranten; burger, pommes frites, sodavand/milkshake, is og lidt andet - måske en kaffe om morgenen eller på vej hjem fra byen. Til børnene findes der Happy Meal. Du har også mulighed for at vælge forskellige slags morgenmad, fx McToast og McMuffin Egg, samt vegetarmenuer og burgere med grov bolle. Hvis du er sulten, er der rig mulighed for at bruge dit gavekort til McDonalds.

Få gratis gavekort til andre butikker end McDonalds

Når du optjener point gennem vores betalte undersøgelser, har du som nævnt mulighed for at veksle dem til et gavekort til McDonalds, men du har også mulighed for at veksle dem til andre gavekort til forretninger og webshops.

Vi tilbyder gavekort fra bla. GoGift og SendEnTanke, som begge tilbyder gavekort indenfor spil/underholdning, restauranter/takeaway, fysiske produkter, kultur, shoppingcentre og rejser. Hvis du har lyst til andet end et gavekort til McDonalds, har du altså også mulighed for dette.

Hvis du gerne vil lave lidt velgørenhed, har du også mulighed for at veksle dine point til donationer til enten Røde Kors eller Læger uden Grænser. Denne mulighed benytter mange af vores panelister også, men det står selvfølgeligt dig helt frit for, om du ønsker at donere dine point/penge eller du hellere vil have et gavekort til McDonalds eller noget andet.

Hvis du besvarer mange undersøgelser hos os, kan de gavekort som du bestiller, blive et mindre alternativ til at tjene penge på et almindeligt arbejde. Man bliver selvfølgeligt ikke millionær af at besvare spørgeskemaer, men et gavekort til McDonalds kan fx blive din betaling for en double cheese burger menu, og dermed undgår du at skulle have penge op af lommen. Hvis du står og mangler lidt luft i budgettet, men ikke kan finde et arbejde, har daglig transporttid, som lige nu bare er spildtid, eller ønsker du ikke at tage et finde et reel job, kan vores panel være en oplagt mulighed.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding