Et alternativ til gavekort til Joe and the Juice

Er du sulten og kunne du godt tænke dig at komme på Joe and the Juice? Det er ikke muligt at få et gavekort til Joe and the Juice hos os, men vi har et alternativ, der i praksis er det samme for dig. Hvis du tilmelde dig hos os, vil du løbende modtage spørgeskemaer, som du vil optjene point for at besvare. Disse point kan du veksle til gavekort i en lang række butikker, som du alligevel ville handle i og “voila”, så har du lige pludselig overskud på din konto, som du kan bruge på at gå på Joe and the Juice. Dermed behøver du ikke købe et gavekort til Joe and the Juice.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan et gavekort til Joe and the Juice bruges til?

Et gavekort til Joe and the Juice kan benyttes til alt hos Joe and the Juice. Hvad du kan købe afhænger af prisen på gavekortet, men eftersom priserne hos Joe and the Juice ligger omkring 100 kr for en menu (sandwich + juice), behøver du ikke et stort gavekort. Er du en fuldvoksen mand, har du måske brug for et gavekort på 150 kr for at blive mæt. Joe and the Juice byder, ud over sandwich og juice, på shots (ikke dem med alkohol, men derimod helse-shots) og kaffe. Uanset om du har brug for morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid kan en eller to sandwich og en juice fra Joe and the Juice dække dit behov fra tid til anden.

Få gratis gavekort til andet end Joe and the Juice

Som nævnt tilbyder vi ikke gavekort til Joe and the Juice, men du har mulighed for at købe meget andet for dine point, som du alligevel ville have købt - også gavekort til andet takeaway eller restauranter. Dermed får du råd til at tage “gratis” på Joe and the Juice ved at besvare betalte spørgeskemaer hos os.

Vi samarbejder blandt andet både med GoGift og SendEnTanke, som tilbyder gavekort til et hav af forretninger og webshops, og du kan derfor se vores panel, som en lidt alternativ måde at tjene penge på, da det dækker køb, som du alligevel havde foretaget. Du finder gavekort inden for blandt andet restauranter/takeaway, fysiske produkter, rejser, spil/underholdning, kultur og shopping, så der vil med sikkerhed være noget for dig.

Tilmeld dig nu, så begynder vi at sende dig betalte undersøgelser, så du kan optjene point til at købe gavekort og tage på Joe and the Juice.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding