Få et gratis gavekort til Jensens Bøfhus

Leder du efter et gratis gavekort til Jensens Bøfhus, så du kan tage med familien, vennerne eller en date ud at spise? Det kan du få her. Din “betaling” foregår blot i form af lidt af din tid. Hvis du tilmelder dig vores panel, vil du modtage spørgeskemaer på email, som vi betaler dig for at svare på. Betalingen bliver opgjort i point, som du kan veksle til gavekort - fx et gavekort til Jensens Bøfhus. Tilmeld dig nu, så begynder vi at sende dig spørgeskemaer, så du kan komme på Jensens Bøfhus.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan et gavekort til Jensens Bøfhus bruges til?

Gavekort til Jensens Bøfhus kan bruges til hele menuen hos Jensens Bøfhus. Jensens Bøfhus tilbyder både seat-in og takeaway, så du kan selv vælge, som det skal være et gavekort til restauranter eller takeaway.

Som nævnt i navnet, er der fokus på bøffer, men du kan også bestille andet, bla. laks, nachos, kylling og desserter - så der er rig mulighed for at vælge. Hvis du er vegetar, er et gavekort til Jensens Bøfhus måske ikke det mest oplagte valg.

Få gratis gavekort til andet end Jensens Bøfhus

Et gavekort til Jensens Bøfhus er ikke det eneste vi tilbyder. Vi samarbejder blandt andet med SendEnTanke og GoGift, som tilbyder gavekort til mange forretninger og webshops inden for rejser, fysiske produkter, restauranter/takeaway, kultur, spil/underholdning og shopping. Hvis du får lyst til at donere penge til Røde Kors eller Læger uden Grænser, er det også muligt at benytte dine optjente point på denne måde.

Hvis du kun ønsker at få ét gavekort til Jensens Bøfhus, kan du altså sagtens finde gavekort til andre ting fremover - faktisk rigtigt mange ting, som du nok alligevel ville have købt, hvilket leder os til den næste vigtig pointe.

Hvis du benytter dine optjente point til at købe gavekort til oplevelser eller ting, som du alligevel havde tænkt dig at købe, kan du spare de penge - og hvad der er sparet er tjent. Dermed kan betalte undersøgelser blive en alternativ måde for dig at tjene penge på, hvis du en gang imellem har tid tilovers. Sidder du nogle gange og keder dig om aftenen, i pauserne i skolen, på studiet eller arbejdet, eller har du daglig transport i tog eller bus, kan du fylde den spildtid ud med at “tjene penge” på betalte undersøgelser i vores panel.

Vi håber du vil være med, og hvis du ikke har lyst, håber vi selvfølgeligt at du finder det gavekort til Jensens Bøfhus, som du måske leder efter, et andet sted.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding