Få et gratis gavekort til Hungry

At bestille takeaway kan være en luksus i hverdagen, hvor man nogle gange kommer sent hjem til et tomt køleskab og en lige så tom mave. Er du sulten, og vil du have fingrene i et gratis gavekort til lækker takeaway til fx Hungry, så læs med her.

Som medlem af M3 Panel kan du nemlig få et gratis gavekort, som du fx kan bruge til at bestille takeaway hos Hungry. Det eneste du skal gøre, er at udfylde vores spørgeskema, som vi løbende vil sende til dig og som du udfylder online. Det er nemt og kan gøres, når det passer dig bedst.

Det eneste, du betaler med, er din tid. Til gengæld optjener du point, som du kan veksle til gavekort til fx Hungry eller andre takeaway-muligheder. Eller du kan vælger at bruge dine point til en af vores flotte produkter i vores panelshop.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan jeg få for mit gavekort til Hungry?

Et gavekort til Hungry kan bruges på mange spændende spiseoplevelser. Der er noget for enhver smag, hvad enten du har lyst til indisk, burger eller en pizza med ekstra pepperoni. Vi garanterer dig for, at du kan blive mæt hos Hungry.

Det bedste ved Hungry er, at du ikke selv behøver at hente din mad – du kan altså slappe af på sofaen, imens andre laver din mad og bringer den ud til dig. Vil du hellere hente den selv, kan du selvfølgelig også det – Hungry opererer i de fleste større byer.

Du kan bruge dit gavekort til andet end Hungry

Hvis du vil bruge dit gavekort på andre takeaway-sider end Hungry, kan du selvfølgelig også det. Udover Hungry samarbejder vi både med Wolt og Just Eat. Desuden kan vores gavekort bruges til en lang række restauranter i hele landet.

Hvis du hellere vil forkæle dig selv med lidt shopping, kan du veksle dine point til et gavekort til en lang række butikker og webshops. Måske står du og mangler noget til boligen, til garderoben, eller måske skal du alligevel købe en gave til en, du har kær? Vores gavekort er en god måde at få lidt ekstra luft i økonomien.

Du kan også bruge dit gavekort til en række spændende oplevelser. Hvad med en tur i forlystelsespark, Den Blå Planet, eller måske på museum? Kun fantasien sætter grænser for, hvordan vi belønner vores panelister.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding