Gratis gavekort til Espresso House 

Skal du have fingrene i et gratis gavekort til Espresso House? Så skynd dig at tilmelde dig vores brugerpanel. Når du er en del af vores brugerpanel, får du nemlig løbende tilsendt spørgeskemaer. For hvert spærgeskema du udfylder, får du en række points, og de points kan du ombytte direkte til produkter og gavekort i vores pointshop. Og bare rolig - du bestemmer helt selv, hvornår og hvor mange spørgeskemaer, du vælger at besvare. 

Det er derfor en nem og smart måde at tjene ekstra penge, når du alligevel har tid i kalenderen. Lyder gratis kaffe hos Espresso House fristende? Så skynd dig at tilmeld dig vores brugerpanel via formularen - det tager kun et minut. 

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du købe for et gavekort til Espresso House?

Er du glad for kaffe, eller kender du en, der er? Så er et gratis gavekort til Espresso House det perfekte valg. Hos Espresso House er du sikret en fantastisk kaffeoplevelse med inspiration fra både den italienske og amerikanske kaffekultur. På deres kaffebarer kan du kun få specialkaffe, der altid når over 80 point på kvalitetsskalaen, der går fra 0-100. Det er der kun 5% af verdens kaffe, der er, hvilket betyder, at du er garanteret kaffe i verdensklasse, når du vælger et gavekort til Espresso House. Espresso House har desuden butikker i de fleste større byer i Danmark, så der skal nok være rig mulighed for at få brugt dit gavekort til Espresso House. 

Er du ikke så vild med kaffe? Så fortvivl ikke. Hos Espresso House finder du også en bred vifte af kolde og varme drikke, mad og bagværk. Espresso Houses bagværk kommer fra kædens eget bageri i Malmø, hvor meget af bagværket laves i hånden - så du kan rolig slå dig løs i deres store udvalg af kager, sandwiches eller give dig i kast med en svensk kanelsnurre. Med et gavekort til Espresso House er du altid sikret en hyggelig oplevelse uanset, om du tager afsted alene eller deler gavekort med en, du holder af.

Mere end et gavekort til Espresso House

Er du ikke i nærheden af en Espresso House? I vores pointshop finder du en bred vifte af gavekort til andre butikker og webshops. For vores betalte undersøgelser kan du eksempelvis få gavekort til: Silvan, Just Eat eller Matas. Uanset din alder og præferencer, så lover vi dig, at du nok skal finde noget, der falder i din smag. 

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding