Optjen gavekort til restauranter og takeaway

Har du brug for at tjene lidt ekstra? Så meld dig som panelist hos M3 Panel. Her vil dit arbejde bestå i at besvare spørgeskemaer fra virksomheder, som behøver netop din hjælp. Vi sender dig kun adgang til undersøgelser, som matcher din profil. Du vælger selv hvornår du vil arbejde og hvor meget. For hvert spørgeskema du besvarer, modtager du point, som kan omveksles til gaver og gavekort i vores pointshop.

Du kan altså omveksle dine besvarelser til de ting, du står og mangler. Ligeledes kan pointene bruges på at forsøde tilværelsen. For mange er det en luksus i hverdagen at kunne tage ud og spise. Det kan være svært at prioritere restaurantbesøg eller takeaway i et gennemsnitligt dagligdags-budget. Derfor har vi sørget for, at du, i pointshoppen finder en lang række velkendte restaurant og takeaway-kæder.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvilke restauranter kan jeg optjene point til?

Vores mange panelister er bosat i rundt omkring i det meste af Danmark. Derfor har vi sørget for at samarbejde med store, anerkendte kæder, som har restauranter i hele landet. Som ‘tak for hjælpen’ for dine besvarelser, kan du modtage gavekort til eksempelvis Paradis is, Jensen's Bøfhus, Joe and the Juice, McDonalds, gavekort til brunch og gavekort til caféer.

Hvilke takeaway-kæder kan jeg bruge mine point på?

Ligesom det gør sig gældende for vores udvalg af restauranter, så har vi sørget for at kunne tilbyde dig gavekort til takeaway-kæder, der dækker store dele af Danmark. Når du har besvaret vores undersøgelser, kan du fluks bruge dine point på takeaway fra Just-Eat, Hungry eller Wolt. Vi tilbyder desuden også gavekort til Espresso House og sushi.

Kan point bruges på andet en restaurant og takeaway?

Ja, det kan de. Vi har sørget for, at der i shoppen er noget at finde for enhver smag. Blandt lækre madsteder er der også butikker og webshops , som sælger alt lige fra mode og skønhedsprodukter til sportsudstyr og boliginteriør. Du kan sågar bruge dine point på dagligvare eller oplevelser og weekendture.

Hvad kræver det at være panelist?

For at besvare undersøgelser hos os og dermed få adgang til vores fordelagtige pointshop, skal du være fyldt 16 år. Alt du behøver for at komme igang, er internet-adgang. Du kan sagtens gennemfører undersøgelserne fra din mobil, ligesom du kan gøre det fra en tablet eller computer.

Det kræver naturligvis også, at du har lidt tid på hånden. Du vælger dog selv, hvor meget tid du ønsker at bruge. Vi sender dig en mail, når vi har en undersøgelse, som passer til din profil. Du vælger selv, om du vil gennemføre den. I mailen kan du blandt andet se hvor mange point undersøgelsen giver, hvor lang tid den tager at besvare, samt hvornår du ikke længere kan tilgå den.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding