Gratis gavekort til museer

Vil du gerne en tur på museum, men føler ikke at økonomien rækker til det, så er du på rette vej. Vi kan nemlig tilbyde gratis gavekort til museum i Danmark. Et gratis gavekort til museum skal forstås på den måde, at du ikke betaler med dine penge, men derimod med din tid. Når du tilmelder dig vores panel her på siden, vil vi sende dig spørgeskemaer pr. email, som du modtager point for at besvare. Når du har optjent nok point ved at besvare vores betalte undersøgelser, kan du veksle dine point til gavekort - bla. gavekort til en museumstur.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Få gavekort til museer som disse:

Vi samarbejder med forskellige gavekortudbydere, som løbende skifter deres sortiment ud, og derfor vil det også variere, hvilke museer du kan få gavekort til. Der findes dog mange andre gavekort hos vores udbydere, som nok alligevel kan have din interesse. Dernæst finder du også gavekort til mange andre butikker, som du nok alligevel skal handle i. Dermed kan disse gavekort erstatte dit forbrug, så du får råd til at tage på museum. I sidste ende vil det altså være det samme, om du får et gavekort til et specifikt museum, eller du får et gavekort til en oplevelse eller dagligvarer, som du alligevel havde tænkt dig at købe.

Nedenfor har vi listet nogle af de mest kendte museer i Danmark, hvis du har brug for lidt inspiration.

Gavekort til Nationalmuseet

Med et gavekort til Nationalmuseet, kan du komme ind på en lang række museer i Danmark. Nationalmuseet er egentlig en samling af forskellige museer og slotte i Danmark, på trods af at det ofte er Nationalmuseet i København, som i folkemunde omtales som Nationalmuseet. Et gavekort til Nationalmuseet dækker bla. over kendte museer, steder og slotte så som; Frihedsmuseer, Frilandsmuseer, Kongernes Jelling, Frøslevlejerens museum, Krigsmuseer, Christiansborg Slot, Trelleborg og Kronborg, samt en håndfuld andre slotte og museer.

Et gavekort til Nationalmuseet giver dig altså en bred vifte af muligheder inden for museer og den danske historie.

Gavekort til Statens Museum for Kunst - SMK

Et gavekort til Statens Museum for Kunst, også kaldet SMK, giver adgang til den ikoniske bygning på hjørnet af Kongens Have i det indre København. Her kan du opleve diverse kunstudstillinger fra nogle af Danmarks og verdens førende kunstnere, hvilket både dækker over malerier og installationskunst. SMK har ekstra fokus på billedkunst, da de er hovedmuseum for billedkunst i Danmark, hvilket også giver dem mulighed for at samarbejde med internationale og anerkendte museer såsom Louvre, The British Museum og The Modern Museum Of Art.

Gavekort til Louisiana

Gavekortet til Louisiana er for dig, der elsker moderne kunst, og har mod på at tage turen til Humlebæk i Nordsjælland. Louisiana har både en smuk have med skulpturer, men byder også på forskellig moderne kunst inden for billedkunst, videokunst og installationskunst. Louisiana har blandt andet tidligere udstillet den amerikanske popart-kunstner Andy Warhol og Yves Klein, som er kendt for sit arbejde med Nouveau Réalisme.

Gavekort til Ny Carlsberg Glyptotek

Et gavekort til Ny Carlsberg Glyptotek, giver adgang til Glyptoteket i København, som blev grundlagt af Carl Jacobsen, der også er kendt for bryggeriet Carlsberg. Glyptoteket er kendt for sin tropiske entré, samt en samling af statuer, skulpturer, mumier og meget andet, som primært stammer fra romertiden og det gamle Egypten. Hvis du ikke allerede har været på Glyptoteket med folkeskolen, hvilket de fleste har, er et gavekort til Glyptoteket en oplagt mulighed.

Gavekort til Aros

Det nok mest kendte museum i Aarhus er Aros, som har den karakteristiske regnbuefarvede svalegang oven på selve museet, der giver udsigt i flotte farver over Aarhus by. Et gavekort til Aros er til dig, som ønsker et museum, der giver indsigt og refleksioner. Det er i hvert fald visionen, hvis man læser Aros egen hjemmeside. Uanset om du er til traditionel kunst, lydkunst eller lyskunst, kan du opleve det med et gavekort til Aros.

Gavekort til Arken

Vores gavekort til museem kan også bruges til Arken. Arken byder både på interaktiv kunst, udstillinger, installationskunst og udendørs kunst. Arken er placeret i Ishøj, ikke langt fra København, og er dermed et godt supplement til dig, som har afprøvet alt hvad København kan tilbyde inden for kunst og kunsthistorie. Ligesom flere af de andre museer, har du også mulighed for at købe designvarer og kunstbøger i Arken Shop, samt mad og drikke i Arken Café, hvilket du dog ikke skal forvente at kunne bruge et gavekort til Arken på.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding