Gratis gavekort til forlystelsesparker

Vil du gerne en gratis tur i en af de danske forlystelsesparker (fx Tivoli, BonBon-land eller Legoland), så er du landet det rigtige sted. Hos os betaler du nemlig ikke med dine penge, men med din tid, og som tak modtager du valgfri gavekort. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig her på siden, hvorefter du modtager betalte undersøgelser på email. Når du besvarer en undersøgelse, modtager du point, som kan veksles til gavekort til fx forlystelsesparker i Danmark.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvilke forlystelsesparker kan man få gavekort til?

Gavekortene afhænger af vores gavekortudbyderes udvalg. Derfor anbefaler vi at du checker op på dem, hvis du har brug for et bestemt gavekort. Dog mener vi ikke, at det er så vigtigt at gøre, da de altid vil have relevante gavekort til alle personer, uanset køn, alder og geografi. Hvis du ikke kan finde gavekortet til den forlystelsespark, som du lige havde tænkt dig, så finder du blot et andet gavekort til en oplevelse, eller noget som du alligevel ville have købt. Hvis du vælger et gavekort til noget, som du alligevel ville have købt, får du overskud på kontoen, til at købe lige præcis det gavekort du havde tænkt dig, uden at der går penge ud af din konto.

Tivoli

Det mest kendte tivoli er Københavns tivoli, også ofte bare omtalt som Tivoli. Med et gavekort til Tivoli har du mulighed for at prøve nogle af landets vildeste forlystelser, såsom Himmelskibet og Det Gyldne Tårn, samt nogle af de originale forlystelser, hvilket inkluderer vikingeskibene, Skærsilden, den gamle rutchebane, karrusellen og luftballonerne. Tivoli i København har desuden koncerter og Pantomimeteatret, fyrværkeri, samt en stor og flot oplyst have, som er værd at opleve, selv uden turpas eller billetter til forlystelserne.

Århus har også sit eget tivoli, nemlig Tivoli Friheden, som er Århus pendant til Tivoli i København. Tivoli Friheden tilbyder mange af de samme oplevelser som Tivoli i KBH, men med et ekstra fokus på de mindre forlystelser og dermed de mindre børn.

Vi kunne også nævne Bakken her, men efter som Bakken er gratis at komme ind på, behøver du ikke noget gavekort til Bakken.

Legoland

Legoland er en sikker vinder for børnefamilier og lego-entusiaster, som elsker forlystelser, så derfor vil et et gratis gavekort til Legoland også være et hit. Her har du både mulighed for at få kost og logi, hvilket kan være en god ide at investere i, da Legoland i Billund sagtens kan optage børn og barnlige sjæle i flere dage. Legoland har 100% fokus på Legouniverset, hvori DUPLO også indgår, som giver forlystelser til de mindste. Her finder du alt fra pirater, til Ninjago, miniatureudgaver af de danske seværdigheder, vandrutchebaner, biograf og meget mere.

Sommerland

Djurs Sommerland, Fårup Sommerland, Sommerland Sjælland, Jesperhus og BonBon-land er 5 store forlystelsesparker, som byder på meget af det samme, som du finder i Tivoli og Legoland. Sommerlandene har det tilfælles, at de både har store rutschebaner og kæmpe arealer med vandland, samt legepladser fordelt ud over hele parken, med bla. oppustelig hoppepuder, trampoliner, klatrevægge, gynger og meget mere. Gavekort til Sommerland er et oplagt for familier, som sagtens kan strækkes over flere dage på lige fod med Legoland.

BonBon-land skiller sig lidt ud fra mængden, da fokus er på BonBon-slikket. Dog kan BonBon-land i stor stil karakteriseres som et sommerland, på lige fod med de tre andre.

Jesperhus er ligeledes en form for sommerland, men med fokus på Jungledyret Hugo, samt Jesperhus ikoniske blomsterpark, som måske især er interessant for de voksne.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding