Gratis gavekort til Den Blå Planet

Hvis du gerne vil ind og opleve Danmarks største akvarium, men har ikke pengene til det, så er du havnet det rigtige sted. Blandt mange andre gavekort, kan du nemlig få gavekort til Den Blå Planet, hvis du blot besvarer betalte undersøgelserhos os. Når du besvarer en undersøgelse, vil du modtage point, som kan veksles til gavekort til fx Den Blå Planet. Tilmeld dig her på siden, så vil vi løbende sende dig spørgeskemaer på din mail, så du kan få en god oplevelse med havets dyr.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad får du for gavekortet?

Gavekortet dækker over indgangen til Den Blå Planet. Du kan både købe adgang til voksne og børn, som koster ca. halv pris af en voksen. De mindste børn er dog gratis. I skrivende stund betyder det, at børn under 3 år ikke koster noget. Gavekortet til Den Blå Planet dækker som nævnt over indgangen, og kan derfor ikke benyttes til mad og drikke, hvilket du også finder på Den Blå Planet.

Havdyr og fisk kan du opleve

Den Blå Planet i Tårnby (København) byder på alt godt fra havet - også i deres restaurant, selvom det måske kan virke lidt makabert, at du først ser på fiskene, hvorefter du spiser fisk.

Du kan opleve mange flere fisk med et gavekort til Den Blå Planet, end dem vi har nævnt. Derudover har du også mulighed for at røre ved en del fisk i rørebassinet.

Hvis du eller dine børn er vild med havet, og gerne vil vide, både hvad havoverfladen og havbunden har af dyreliv, så er gavekortet til Den Blå Planet en stensikker vinder. Dette gavekortet til oplevelser er også en oplagt mulighed at bruge som par eller til en hyggelig date.

Anden info om Den Blå Planet

Hvis du besøger Den Blå Planets hjemmeside, vil du desuden finde en blog, hvor du kan få information om koralrevet og havskildpadderne. Dernæst har de også en brevkasse, hvor du kan skrive ind om dine spørgsmål til havdyrene og havet. Sidst men ikke mindst, arbejder Den Blå Planet også for at verdenshavene bliver ryddet for plastikaffald, hvilket er et stort problem for dyrene, der både spiser og sidder fast i ikke-nedbrydeligt plast.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding