Gratis gavekort til Zalando

Vi har alle brug for tøj, så et gratis gavekort til Zalando er med sikkerhed noget, som du også kan bruge. Det eneste det kræver, er at du har lyst til at udfylde nogle få spørgeundersøgelser på mail for os, så kvitterer vi gerne med et eller flere gavekort til Zalando. Når du tilmelder dig her på siden, vil du modtage spørgeskemaer på email, som du får point for at besvare. Disse point kan efterfølgende veksles til gavekort til fx Zalando. Du vælger helt selv hvilke undersøgelser du ønsker at deltage i, hvornår du deltager, og hvor mange. Tilmeld dig nu, så vi snart kan sende det første gavekort til Zalando til dig.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan et gavekort til Zalando benyttes til?

Gavekort til Zalandos webshop giver dig adgang til et kæmpe univers af shopping både til mænd, kvinder og børn. Zalando har 1900 brands at vælge imellem, samt 100 dages gratis retur, hvis størrelsen ikke passer.

Med gavekort til Zalando får du mulighed for at købe nogle af de lækreste brands, blandt mange andre kan nævnes; Levi’s, Fila, Denim, Abercrombie & Fitch, Samsøe & Samsøe, Nike, Adidas og Wood Wood.

Hvis du er på udkig efter en ny sommerkjole, en vinterjakke, sko, sportstøj, undertøj eller et andet stykke tøj, så er gavekortet til Zalando et oplagt valg. Zalando har desuden også en beauty/pleje-kategori, hvor du finder make-up, cremer, shavers, deo, samt en kategori for accessories for både mænd og kvinder.

Få mere end gavekort til Zalando

Gavekortet til Zalando er blot et af en lang række gavekort, som du kan få hos os. Vi har mange forskellige gavekort til butikker og webshops i hele Danmark, også uden for mode-kategorien. Disse gavekort kan vi tilbyde i samarbejde med nogle af landets førende inden for salg af gavekort, nemlig GoGift og Send En Tanke.

Hvis du godt kunne tænke dig at kaste dig ud i at arbejde hjemmefra i et mindre omfang, så kan vores spørgeskemaer og gavekort hurtigt erstatte mange af de indkøb du normalt foretager dig og blive en måde, hvorpå du kan tjene penge online. Vi håber selvfølgelig rigtigt meget, at du ønsker at være med i vores panel, så vi kan få sendt nogle gavekort i din retning.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding