Gratis gavekort til Ticketmaster

Her kan du få et gratis gavekort til Ticketmaster, hvis blot du har mod på at udfylde spørgeskemaer på mail for os. Du vælger helt selv hvor, hvornår og hvor mange spørgeskemaer du ønsker at udfylde. Efter hver undersøgelse modtager du et antal point, som kan veksles til et gavekort til fx Ticketmaster. På hver undersøgelse kan du på forhånd se hvor mange point du får, for at gennemføre den, samt hvor længe undersøgelsen varer. Vi glæder os til at have dig i panelet, og sende dig dit første gavekort til Ticketmaster. Tilmeld dig her på siden, så er du i gang inden for 2 minutter.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man få for et gavekort til Ticketmaster?

Har du et gavekort til Ticketmaster, får du adgang til en lang række forskellige arrangementer. Hos Ticketmaster kan du både købe billetter til koncerter, sport og andre shows/events. Billetterne dækker typisk over entré/indgang, men vi kan ikke udelukke at der også følger mad, drikke eller snacks med i billetten nogle gang.

Hvis vi starter med shows/event-genren, så dækker denne primært over comedy/stand-up. Hvis du er mere til sport, finder du blandt andet cykling, derby/motorsport, badminton, fodbold og meget andet. Hvis du er mere til musik, så finder du stort set også alle koncerter herinde, uanset om du er til rock, jazz, hip-hop eller elektronisk musik.

The gift card for Ticketmaster is also not tied to you, so if you want to give it away as a gift, or take someone else to a concert, match or show, then it is also possible.

Vi har meget mere end gavekort til Ticketmaster

Gennem vores samarbejde med GoGift og Send En Tanke, kan vi byde på mange flere gavekort end blot gavekort til Ticketmaster. Her finder du gavekort til butikker og webshops i alle afskygninger og afkroge af landet, samt andre gavekort til oplevelser. Gavekortene dækker ikke kun luksus, men kan også bruges til at foretage dagligdagskøb, såsom tøj, dagligvarer og andre ting, som du alligevel har brug for at købe fra tid til anden. Udvalget af gavekort er så stort, at vores betalte undersøgelser sagtens kan ses, som en måde for dig at arbejde hjemmefra på deltid, hvis du har et ønske om det. Som nævnt tidligere er det selvfølgelig helt op til dig, hvilket tempo du ønsker at besvare undersøgelser i.

Vi håber rigtigt meget, at du ønsker at deltage i vores panel, så vi kan sende dig gavekort til det, du ønsker.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding