Få et gratis gavekort til SAXO

Vi giver dig et (eller flere) gratis gavekort til SAXO, hvis du har mod på at besvare online spørgeskemaer for os. Vores koncept er ret simpelt. Du tilmelder dig vores panel her på siden, hvorefter du modtager spørgeskemaer på mail. Hver gang du udfylder et spørgeskema, får du point på din konto, som kan veksles til gavekort til eksempelvis SAXO. Du bestemmer helt selv hvilke og hvor mange undersøgelser, du ønsker at deltage i, og hvornår du vil besvare dem. Ved hver undersøgelse kan du på forhånd se hvor mange point du optjener, samt hvor længe undersøgelsen varer. Tilmeld dig nu og få fingrene i dit gavekort til SAXO.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan kan købe for et gavekort til SAXO?

Med et gavekort til SAXO får du adgang til et af Danmarks største udvalg af bøger og e-bøger. Det gælder både for skønlitteratur og faglitteratur, samt studiebøger fra pensumlister til diverse studieretninger.

Uanset om du er til biografier, børnebøger, fantasy, krimier, klassikere, tegneserier, ønsker at opdatere din kogekunst, lære om selvudvikling eller læse om rejser, så giver gavekortet til SAXO dig mulighed for dette. Du har ligeledes mulighed for at bruge dit SAXO-gavekort til SAXO premium, som giver dig ubegrænset adgang til flere tusinde lyd- og e-bøger inkl. fri fragt på alle fysiske bøger, som du bestiller. Hvis du ved, at du elsker bøger, men ikke ved hvad du ønsker at læse, så har SAXO også et helt afsnit med bestseller-bøger, hvor du finder inspiration.

Gavekortet til SAXO kan desuden benyttes som gave, da det hverken er bundet til dig, din email eller din konto.

Men vi har mere end bare gavekort til SAXO

Gavekortet til SAXO er kun en af de mange forskellige gavekort, som du finder i vores udvalg. Vi har et stort udvalg af gavekort til butikker og webshops gennem vores samarbejdspartnere, så du altid kan finde noget relevant. Mange af de forretninger, som vi tilbyder gavekort til, er helt almindelige butikker, som hvor du handler regelmæssigt. Derfor kan du også sagtens se vores betalte undersøgelser, og de gavekort du får ud af det, som en mulighed for at tjene penge online. De penge du tjener på dit almindelige arbejde, kan du nemlig sætte ind på en opsparing, da du kan benytte gavekortene til at dække dine almindelige udgifter. På den måde bliver et gavekort til SAXO eller et andet sted, lige pludselig blive til penge.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding