Gratis alternativ til POWER-gavekort

Faktisk tilbyder vi ikke gavekort til POWER, men vi tilbyder gavekort til lignende butikker, samt gavekort til butikker, som du alligevel havde handlet i. På den måde frigiver du budget, som du kan bruge, som et slags gavekort til POWER. Det eneste betingelse for at du kan få gratis gavekort hos os, er at du vil udfylde nogle få undersøgelser på mail. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig her på siden. Herefter sender vi dig spørgeskemaer på mail, som du modtager point for at besvare. Disse point kan du efterfølgende veksle til et gavekort, Det tager kun et minut at tilmelde dig, hvorefter undersøgelserne tikker ind i på din email. Tilmeld dig nu og få fat i dit alternativ til et POWER-gavekort.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan gavekortet til POWER bruges til?

Gavekort til POWER er til dig, der har brug for nyt elektronik. Hvis du mangler nye hvidevarer, køkkenudstyr, fitness grej, TV, er interesseret i foto, lyd eller gaming, så er dette det helt rigtige gavekort for dig. POWER forhandler også computer, tablets og mobilprodukter, som du med sikkerhed har brug for fra tid til anden. POWER kører desuden ofte tilbud, som du også kan benytte et POWER-gavekort til. Derudover kan et gavekort til POWERs både benyttes i deres forretninger, samt deres webshop, hvor du nemt kan afhente din bestilling i deres forretninger med click-and-collect.

Hvis dit ønske var at give et gavekortet til en butik lignende POWER væk i gave, så er dette ikke noget problem. Du vælger blot et andet gavekort, til et sted hvor du alligevel selv skal handle, hvorefter du køber et gavekort for de sparede penge hos POWER selv.

Vi har mere end gavekort til POWER

Du må hjertens gerne købe et gavekort til et af vores alternativer til POWER, men vi har også mulighed for at tilbyde dig gavekort til mange forretninger og webshops. Vi har et samarbejde med nogle af de største gavekortudbydere, hvor du kan vælge gavekort til flere hundrede forskellige ting, fx gavekort til oplevelser og gavekort til spil. Du kan også købe et gavekort til Elgiganten, som er en konkurrent til POWER og forhandler mange af de samme ting.

Vores udvalg af gavekort er så bredt, at du med sikkerhed finder noget, som du havde købt uanset hvad. Derfor kan vores panel blive din alternative måde at tjene penge online på, da du kan benytte gavekortene til at betale for køb i stedet for din opsparing.

Info om POWER

POWER slår sig op på at være Danmarks nye store elentronikgigant, samt at have samme lave pris i butikkerne og på deres webshop. I skrivende stund har POWER 17 butikker fordelt rundt i danmark og mere mere end 700 ansatte.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding