Gratis gavekort til Normal

Med et gratis gavekort til Normal, kan du dække en stor del af dine basisvarer og dit indkøb af produkter til personlig pleje. Måden du får et gratis gavekort til Normal hos os, er ved at besvare spørgeskemaer, som vi sender til dig på mail. Når du besvarer spørgsmålene, optjener du point, som kan veksles til gavekort til en lang række kendte butikker, fx Normal. Du bestemmer selv hvor mange og hvornår du deltager i undersøgelserne, da det hele foregår online. Hver gang der er en ny undersøgelse til dig, informerer vi dig på mail, så du ikke behøver at holde dig opdateret. Tilmeld dig her på siden på 1 minut, så er du i gang med at få et gratis gavekort til Normal.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Dette kan du få for et gavekort til Normal

Med et gavekort til Normal i hånden, kan du købe alle de produkter, som Normal forhandler. Dette indbefatter blandt andet shaving, hårpleje, mundpleje, makeup/kosmetik, deodorant og parfumer, samt snacks`, rengøring/opvask og drikkevarer.

Normal har fokus på at levere en lang række af kendte brands til lave priser. Her kan blandt andet nævnes mærker som Colgate, L’oreal, Head & Shoulders, Mars, ID hair, Palmolive, Dove, Garnier, Ajax, Maybeline og Schwarzkopf. Derudover er Normal også opmærksomme på at finde de brands, som vi danskere elsker at købe i udlandet, men som ikke normalt fås her i landet. Groft sagt, kan du næsten med 100% sikkerhed bruge et gavekort til Normal - hvem har fx ikke brug for tandpasta og shampoo?

Gavekort til andre butikker end Normal

Normal er kun én af de mange forretninger, som du kan få gavekort til hos os. Vi har samarbejdspartnere, som tilbyder alverdens gavekort til butikker og webshops, så du ikke behøves at “nøjes” med et gavekort til Normal, hvis det ikke er det du ønsker. Hvis du hellere ønsker et gavekort til en oplevelse eller noget helt tredje, så vælger du blot at benytte dine point på dette gavekort.

Vores koncept er skruet sådan sammen, at du nemt kan erstatte mange af dine dagligdagskøb med vores gavekort, da udvalget af gavekort er meget omfattende. Dermed kan betalte undersøgelser gennem vores panel hurtigt blive en alternativ måde for dig at tjene penge på, da du kan tage din en større del af din faste indkomst og sætte til side som opsparing.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding