Gratis gavekort til Maxi Zoo

Vil du have fingrene i et gratis gavekort til Maxi Zoo? Så er du kommet til det rette sted. Når du tilmelder dig vores brugerpanel, så får du løbende tilsendt spørgeskemaer per e-mail.

For hver gang du svarer på et spørgeskema, optjener du points, som du efterfølgende kan bruge i vores pointshop. Det er altså en nem måde at tjene lidt ekstra på ved siden af dit normale arbejde eller studie. Og bare rolig, vi har gjort det fleksibelt at være en del af vores brugerpanel - du vælger helt selv, hvor mange spørgeskemaer du vil besvare, og dermed hvor stort et gavekort du vil have. Det er altså nemt at passe ind i kalenderen, når du alligevel har lidt tid tilovers. Skal du i gang med at optjene points til dit gavekort til Maxi Zoo?

Det tager kun et minut at komme i gang, så hvorfor ikke begynde allerede nu?

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du få for et gavekort til Maxi Zoo?

Har du et kæledyr derhjemme, der mangler nyt foder eller bare fortjener lidt ekstra kærlighed? Så kan du med fordel vælge et gavekort til Maxi Zoo. Maxi Zoo er Danmarks førende detailkæde med alt du skal bruge til dit kæledyr. Her finder du produkter til alle typer af kæledyr heriblandt: fugle, katte, hunde, gnavere og krybdyr. Så uanset om du er på jagt efter et nyt fuglebur, legetøj til katten eller en ny seng til hunden, så finder du det hos Maxi Zoo. Maxi Zoo har butikker fordelt udover hele Danmark, og du har derfor rig mulighed for at få gjort brug af dit gratis gavekort til Maxi Zoo.

Vil du gerne spare lidt på budgettet? Så er det oplagt at bruge dine points på et gavekort til Maxi Zoo og eksempelvis købe den tørfoder, du alligevel bruger penge fra budgettet på hver måned. På den måde kan du konvertere dit gavekort til Maxi Zoo til reelle tjente penge. Tilmeld dig vores brugerpanel og kom i gang med at spar points op allerede i dag - det tager kun et minut. 

Mere end et gavekort til Maxi Zoo

Står du ikke og mangler noget til et kæledyr? Vores pointshop er fyldt med produkter og gavekort til en bred vifte af webshops og butikker som eksempelvis: Matas, 7-Eleven og Coop. Du er derfor altid sikker på at finde noget, der falder i din smag.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding