Gratis gavekort til Matas

Vi handler nok alle sammen i Matas fra tid til anden, så et gavekort til Matas, som tilmed er gratis, kan du med sikkerhed også bruge. Det eneste vi beder om, er at du vil besvare nogle undersøgelser for os. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig vores panel her på siden. Herefter modtager du undersøgelser på email, som vi kvitterer for med point på din konto. Disse point kan du nu veksle til gavekort til fx Matas. Det står dig helt frit for hvilke undersøgelser du ønsker at deltage i, og hvornår på dagen. Vi oplyser dig desuden om hvor længe undersøgelsen varer, og hvor mange point du modtager for den enkelte undersøgelse, før du påbegynder den.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan du få for et gavekort til Matas?

Matas forhandler mere end 1.000 brands inden for kost, skønhed og personlig pleje. Selv om det ikke er os alle sammen der tager kosttilskud, så har de fleste af os nok brug for en deodorant, sæbe, shampoo, håndsprit, voks, parfume, creme, make-up, en shaver, eller en af de mange andre produkter, som du kan få med et gavekort til Matas.

Du kender måske Matas eget mærke “Matas Striberne”, som er et af de helt store brands, som Matas forhandler, men gavekortet til Matas giver også adgang til mange andre kendte brands såsom CHANEL, Marc Jacobs, L’oreal, Björn Axén, BIOTHERM, Ole Henriksen, KVD Vegan Beauty og mange flere.

Du kan desuden både bruge gavekortet til Matas online i deres webshop eller i en af deres mange butikker, som er fordelt over hele landet.

Mere end bare et Matas Gavekort

Gavekortet til Matas er en sikker vinder for mange, men vi har meget mere at byde på. Vi samarbejder nemlig med GoGift og Send En Tanke, som begge har et stort udvalg af gavekort til butikker og webshops. Hvis du hellere ønsker et gavekort til en anden butik, så skal du ikke føle dig bundet af Matas.

I og med at vi tilbyder så bredt et udvalg af gavekort, så finder du med sikkerhed også et gavekort til en butik, hvor du ellers ville have lagt en del af din opsparing. Den del af opsparingen kan du i stedet for beholde på din konto, og på den måde kan du se vores panel, som en måde at tjene penge på ved at arbejde hjemmefra, da det i sidste ende bliver en måde for dig at spare penge. Du optjener altså ikke point for at købe gavekort til at forøge dit forbrug, men i stedet til at dække dit eksisterende forbrug.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding