Gratis gavekort til Magasin

Her kan du få et gratis gavekort til Magasin. Det eneste vi beder om, er at du hjælper os med at besvare lidt spørgeskemaer. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig i formularen her på siden, hvorefter du modtager undersøgelser på din mail. Når du udfylder en undersøgelse, modtager du point, som herefter kan veksles til et gavekort til fx Magasin. Ved hver undersøgelse får du af vide hvor mange point du tjener, og hvor længe undersøgelsen varer. Du vælger helt selv hvilke undersøgelser du vil deltage i og hvornår. Tilmeld dig nu, så vi kan sende et (eller flere) gavekort til Magasin til dig.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man købe for et gavekort til Magasin?

Gavekortet til Magasin, eller Magasin Du Nord som det reelt hedder, kan bruges i Magasins butikker i hele landet, samt på Magasins webshop. Gavekortet til Magasin er til dig (eller dem du ønsker at give det til), som foretrækker kvalitet frem for kvantitet, da Magasin har fokus på kvalitetsvarer, uanset om du er til køkkenudstyr, boligindretning, tøj eller dagligvareindkøb.

Magasin forhandler blandt andet brands som Mads Nørgaard, Vagabond, Calvin Klein, Triumph, CHANEL, DIOR, Ralph Lauren, Tiger of Sweden, Royal Copenhagen, VIPP, Hay, Georg Jensen, KitchenAid og mange andre lækre mærker. Uanset om det er et par nye sko, bukser, parfume, en pude eller toiletspand du er ude efter, så finder du det i høj kvalitet her, og kan nemt benytte dit gavekort til Magasin på dette.

Kan man få andet end et gavekort til Magasin?

Ja, du kan sagtens få andet end et gavekort til Magasin. Gavekortet til Magasin er blot et af flere hundrede forskellige gavekort, som du kan få ved at besvare betalte undersøgelser hos os. Vi samarbejder med landets førende gavekortudbydere, som har et hav af gavekort til butikker og webshops. Faktisk findes der så mange forskellige gavekort, at du med sikkerhed kan finde noget, som du alligevel havde tænkt dig at købe. På den måde kan du se vores panel som et deltidsarbejde, da gavekortet dækker over køb, som du ellers skulle have tjent penge for at kunne dække.

Vi glæder os til at have dig med ombord, og kunne sende dig en masse gavekort, som tak for din indsats med vores spørgeskemaer.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding