Et gratis gavekort til Jysk

Hos os kan du få et eller flere gratis gavekort til Jysk, det eneste vi beder om, er at du til gengæld vil besvare nogle af de spørgeskemaer, som vi sender til din email. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig her på siden, hvorefter vi sender dig undersøgelser på email, som du får point for at udfylde. Dine point kan du herefter veksle gavekort, blandt andet et gavekort til Jysk. Før hver undersøgelse får du oplyst hvor mange point undersøgelsen giver, og hvor længe den varer. Du vælger helt selv hvilke undersøgelser du vil deltage i, og hvornår du ønsker at deltage. Tilmeld dig nu, så vi kan sende dig et gavekort til Jysk.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man få for et gavekort til Jysk?

Gavekortet til Jysk (tidligere Jysk sengetøjslager) kan benyttes i Jysks forretninger eller på deres webshop. Som det tidligere navn indikerer, havde Jysk tidligere fokus på senge, sengetøj, dyner og puder, som du måske husker fra Lars Larsens reklamer med gode tilbud. I dag er “sengetøjslager” fjernet fra navnet, da Jysk, og dermed gavekortet til Jysk, dækker over meget andet. Gavekortet til Jysk kan blandt andet bruges på diverse ting til soveværelser, badeværelset, kontoret, stuen, spisestuen, haven, samt opbevaring. Soveværelset er dog stadigvæk en bærende del af Jysk, så hvis du er på udkig efter en seng eller sengetøj, er et gavekort til Jysk ikke helt ved siden af.

Jysk byder på en del kendte mærker, blandt andet Kronborg, Dunlopillo, Høie, Dreamzone, Jutlandia og Wellpur, så selv for de kræsne købere, har Jysk høj kvalitet at byde på. Vil du bare have det billigste af det billige, så har Jysk også deres Fast Lav Pris mærke, som giver acceptabel kvalitet på mange basisvarer.

Mere end et gavekort til Jysk

Gavekortet til Jysk er bare et af mange gavekort, som du kan veksle dine point til. Vi har blandt andet et samarbejde med GoGift og Send En Tanke, som er nogle af Danmarks største gavekortudbydere. Begge udbydere har gavekort til butikker og webshops i hele landet indenfor alle kategorier. Mange af disse butikker er nogle, som du med sikkerhed allerede handler. Dermed kan gavekort gennem os blive din måde at tjene penge online på.

Vi glæder os til at have dig i panelet og til at kunne sende dig dit første gavekort.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding