Gratis gavekort til Irma

Vi tilbyder gratis gavekort til Irma via vores gavekort til Coop, hvis du tilgengæld har lyst til at besvare online spørgeskemaer for os. Måden det foregår på, er at du først tilmelder dig vores panel her på siden. Herefter begynder vi at sende dig spørgeskemaer pr. email, som du får point for at udfylde. Disse point kan du efterfølgende ombytte til en lang række gavekort, inkl. gavekort til Irma. Det tager kun 1 minut at tilmelde dig, og så er du i gang med at optjene point til dit gavekort til Irma og en lang række andre butikker.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man få for et gavekort til Irma?

Irma er lig med delikatesser og dagligvarer af høj kvalitet, hvilket er det du kan få for et gavekort til Irma. Her finder du alt hvad du har brug for til hverdagen, både af basisvarer såsom mel, æg, ris, brød, samt lækre specialiteter og Irmas egne mærker, fx Irma kaffen og Irma X Mikkeller. Lige som andre supermarkeder, har Irma et stort udvalg både til de økologibevidste, vegatererne og veganerne, hvis du har præferencer for noget af dette. Irma har desuden et stort udvalg af vin, samt en vinspecialist i deres butikker, som kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin til hovedretten med bøffer, forretten med fisk, eller isdesserten.

Hvis du gerne vil spare penge, kan vi desuden anbefale, at du checker Irmas tilbudsavis på deres hjemmeside. Hos os kan du, som nævnt, få et gavekort gratis, men ved at benytte Irmas tilbudsavis, rækker dit gavekort til Irma lidt længere.

Bemærk at du både kan benytte dit gavekort til Irma i Irmas butikker samt i Irmas webshop.

Vi tilbyder mere end Irma-gavekort

Gavekortet til Irma er, som nævnt, blot et af de mange gavekort, som du kan få ved at besvare vores betalte undersøgelser. Vi har samarbejde med forskellige udbydere af gavekort, som blandt andet tilbyder, offer gavekort til butikker og webshops i hele Danmark.

Hvis du gerne vil have gavekort til dagligvarer, så må du meget gerne vælge dette, men er du mere til en oplevelse eller noget helt tredje, så vælger du bare det. Der er med sikkerhed et gavekort som tiltaler dig, også hvis du ønsker at give gavekortet væk som en gave til en kæreste, ven eller familiemedlem.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding