Gratis gavekort til Interflora

Har du brug for blomster, så er gavekortet til Interflora det helt rette valg. Vi kan tilmed tilbyde dig gavekortet til Interflora helt uden omkostninger, hvis du til gengæld har lyst til at besvare lidt online undersøgelser for os. Konceptet er, at du tilmelder dig til vores panel her på siden, hvorefter vi fremsender spørgeskemaundersøgelser til din email, som du modtager point for at besvare. De point du optjener, kan du efterfølgende veksle til et Interflora-gavekort eller et gavekort blandt flere hundrede andre butikker. Du vælger helt selv hvilke spørgeskemaer du ønsker at besvare, og hvornår på dagen det passer dig.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man få for et gavekort til Interflora?

Hos Interflora kan du sende blomster til dem, som du mener har fortjent en blomst eller buket. Dette er det primære, som du har mulighed for med et gavekort til Interflora, men du kan selvfølgelig også få tilsendt en buket blomster hjem til dig selv, hvis det er det, du ønsker. Interflora dækker dog over mere end blomster og buketter, da de også tilbyder gavekurve med bla. chokolade, vin, øl, spiritus og andre specialiteter.

Der er rigtigt mange anledninger til at sende en buket eller gaveæske fra Interflora. En af de mest udbredte årsager er begravelser, hvor du kan sende en bårebuket. I den mere festlige ende kan et gavekort til Interflora benyttes til studentergaver, bryllupsgaver, dåbsgaver og barselsgaver, jubilæer, fødselsdage, som værtindegave og meget mere. Ligeledes er fars og mors dag oplagte dage, at sende en blomst og et kort til sine elskede forældre på. På samme vis er valentinsdag også et af de helt store blomster-dage. Hvis du har en kæreste, kone eller mand, som du gerne vil fortælle med blomster, at du elsker, vil de med garanti blive glade.

Interflora har et stort udvalg af populære blomstersorter, så uanset om du er til tulipaner, hyacinter, liljer, orkideer, røde roser eller en blomst i en specifik farve, så kan du købe det for dit gavekort til Interflora.

Gavekort til meget mere end Interflora

Gavekortet til Interflora er et ud af flere hundrede gavekort, som du kan få ved at besvare vores online betalte undersøgelser. Gennem fores samarbejdspartnere tilbyder vi gavekort til butikker og webshops, som tilbyder alt fra elektronik til rejser og kosmetik. Vores udvalg af gavekort er så stort, at du kan undgå at skulle have penge op af lommen, i mange af de butikker du normalt handler i. Du kan faktisk anse vores panel for at være en alternativ mulighed for dig at tjene penge på, hvis du har mod på at besvare spørgeskemaer.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding