Gratis gavekort til Imerco

Her kan du få et gratis gavekort til Imerco. Hvis du har mod på at besvare nogle online undersøgelser for os, vil vi gerne kvittere med gavekort til Imerco eller andre butikker. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig vores panel her på siden. Herefter modtager du spørgeskemaer på email, som du modtager point for at besvare. Disse point kan efterfølgende veksles til blandt andet et eller flere gavekort til Imerco.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan købe for et gavekort til Imerco?

Imerco er en af Danmarks største isenkræmmere, så du finder med sikkerhed noget, som du kan bruge et gavekort til Imerco til. Gavekortet til Imerco kan bruges på blandt andet køkkengrej, indretning af hjemmet og gaver. I Imerco finder du blandt andet brands som Bodum, Braun, Electrolux, Fiskars, Holmegaard, Jamie oliver, KitchenAid, Kähler, Le Creuset, OBH og mange flere.

Uanset om du er på udkig efter en kande, en gryde, en køkkenkniv, et badeforhæng eller en lampe, så finder du det du har brug for i Imerco.

Du er med sikkerhed ikke den eneste der kan bruge et gavekort til Imerco. Hvis du ønsker at give gavekortet til Imerco væk som en gave, er det også muligt, da det ikke er bundet op på dig eller din email.

Er gavekort til Imerco det eneste man kan få?

Et gavekort til Imerco er blot en af de mange gavekort du kan få, hvis du deltager i vores betalte undersøgelser. Vi samarbejder med nogle af landets førende udbydere af gavekort, som har gavekort til butikker og webshops i hele landet. Mange af disse butikker er nogle, som du med sikkerhed allerede handler i. Derfor kan du også se vores undersøgelser, som en mulighed for dig for at tjene penge, da du ikke skal have penge op af lommen i disse butikker (hvad der er sparet er tjent).

Hvis du tilmelder dig vores panel, kan du arbejde hjemmefra når det passer dig, og i det tempo der passer dig. Faktisk behøver du ikke være hjemme, da du blot skal have adgang til nettet fra en laptop, tablet eller mobil. Hvis du har brug for lidt luft i økonomien og godt kunne tænke dig at tjene penge online, så er vores panel et oplagt valg for dig.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding