Få et gratis gavekort til IKEA

Hvem kan ikke bruge et gavekort til IKEA? Vi tilbyder ligefrem gavekortet til IKEA gratis, hvis du til gengæld vil bruge lidt tid på at besvare nogle spørgeskemaer for os. Måden det foregår på, er at du optjener point, når du besvarer spørgeskemaer. Disse point kan veksles til fx et gavekort til IKEA. Når du tilmelder dig i formularen her på siden, begynder vi at sende spørgeskemaundersøgelser til din email. Du vælger selv hvilke undersøgelser du vil deltage i, og vi oplyser dig i mailen om, hvor mange point du optjener på den enkelte undersøgelse, og hvor længe undersøgelsen tager at gennemføre. Tilmeld dig nu, så du kan få et (eller flere) gratis gavekort til IKEA.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan gavekortet til IKEA bruges til?

IKEA har alt hvad du har brug for, til at indrette dit hjem eller arbejdsplads. Er du på udkig efter at opgradere dit køkken, stue, soveværelse, badeværelse, børneværelse, bryggers, entré eller sågar din altan, så er gavekortet til IKEA oplagt. IKEA har fokus på at holde priserne i bund, og derfor rækker et gavekort til IKEA også længere end et gavekort til mange andre boligbutikker.

IKEA har flere tusinde produkter, men nogle af de helt store kategorier i IKEA er sofaer, borde, stole, senge, dyner/puder, køkkenudstyr, tæpper og skabe/reoler, hvor du kan bruge gavekortet til IKEA som delbetaling. Der findes også mange mindre ting, som et gavekort til IKEA kan dække, hvilket blandt andet er håndklæder, bestik, glas, pander, sengetøj og diverse opbevaringskasser.

Gavekortet til IKEA kan desuden både bruges af dig selv, eller gives væk som gave. Som nævnt, kan kan du også vælge at bruge gavekortet som en delbetaling på et større køb, hvis du står og skal foretage et større køb her og nu.

Ikke kun et gavekort til IKEA

Vi samarbejder med nogle af landets største gavekortudbydere, så du ikke er begrænset til kun at kunne få gavekort til IKEA. Faktisk er udvalget på hundredvis af gavekort til butikker og webshops i hele landet. Dermed kan vores panel, og de gavekort du modtager, blive din måde at spare penge på. Sagt på en anden måde kan du tjene penge på vores betalte undersøgelser. Det har aldrig været nemmere at arbejde hjemmefra end det er, når du er medlem af vores panel, da du helt frit bestemmer hvor og hvor meget, du ønsker at arbejde.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding