Et gratis gavekort til H&M

Vi tilbyder gratis gavekort til H&M, hvis du har mod på at besvare undersøgelser for os. Måden det foregår på, er at du modtager online spørgeskemaer på email fra os. For hver undersøgelse du udfylder, modtager du point, som du kan veksle til gavekort til H&M og mange andre butikker. Du vælger selv hvilke undersøgelser du ønsker at deltage i og hvornår. Ved hver undersøgelse fremgår det, hvor mange point du optjener, og hvor længe undersøgelsen varer. Tilmeld dig her på siden, så du kan få fingrene i dit gavekort til H&M.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

*: Required

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan man få for et gavekort til H&M

De fleste kender nok H&M, så derfor er det nok heller ikke nogen overraskelse, at et gavekort til H&M kan bruges til tøj. H&M har alt inden for både dame-, herre- og børnetøj. Har du brug for en ny kjole til aftens fest, en ny skjorte til arbejdet, 10 par nye strømper eller bodystocking til den lille baby, så finder du det her.

Gavekortet til H&M kan også benyttes til H&M home, som har meget af det, som du har brug for til dit hjem. Her finder du blandt andet gulvtæpper, sengetøj, puder, møbler, æsker til at organisere dine ting, gardiner, køkkenudstyr, badeværelsesartikler og lamper. Med andre ord, er et gavekort til H&M ret universelt, da H&M har så meget forskelligt.

I og med at gavekortet til H&M kan dække mange af de køb, som du på et eller andet tidspunkt alligevel havde foretaget, kan du sidestille H&M-gavekortet med at tjene penge. Dermed kan vores betalte undersøgelser reelt blive din måde at tjene penge online på, på trods af at pengene udbetales som gavekort.

Hvad kan man få ud over gavekort til H&M

I forlængelse af forklaringen ovenfor, vil vi også nævne at H&M ikke er det eneste sted vi tilbyder gavekort til. Vi samarbejder med nogle af landets største gavekortudbydere, som tilbyder hundredvis af forskellige gavekort til butikker og webshops. Selv hvis du skulle stå i det tilfælde, at du ikke ønsker at købe noget i H&M, så kan du vælge et andet gavekort end gavekortet til H&M.

Så uanset hvor du et ønsker et gavekort til, er det fleksibelt at besvare vores spørgeskemaer og arbejde hjemmefra sofaen.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding