Få et gratis gavekort til Gamestop

Har du brug for et gratis gavekort til Gamestop? Så læs her hvordan du får det. Hos os kan du udfylde betalte undersøgelser og dermed optjene point, der kan veksles til gavekort til fx Gamestop. Måden det foregår på, er at du tilmelder dig til vores panel her på siden, hvorefter vi løbende sender dig spørgeskemaer, som du modtager point for at udfylde. Når du har optjent nok point, kan du veksle dine point til et gavekort fra fx Sendentanke eller GoGift, som blandt andet tilbyder gavekort til Gamestop.

Tjen op til 1.000 point pr. undersøgelse
Svarer eksempelvis til et Supergavekort på 50 kr.

Kom i gang på under 2 minutter
Ganske let og gratis

Over 90.000 danske medlemmer
Gør som vores medlemmer og begynd at tjene point i dag!

Start med at tjene penge her!
Det tager kun 2 minutter

Du kan eks. få gavekort, der kan benyttes her:

Gavekort til Steam
Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til COOP
Gavekort til Zalando
Gavekort til Jensens bøfhus
Gavekort til BabySam

Sådan gør du

Så let er det at komme i gang!

1. Svar på spørgeskema

Du får automatisk tilsendt spørgeskemaer, som du kan udfylde. De er altid udførligt forklarende, lette at gå til og tager ofte blot få minutter.

2. Optjen point

Efter din besvarelser får du tildelt point til din konto. Disse kan du enten bruge med det samme eller spare sammen til et dyrere produkt eller et større gavekort.

3. Vælg produkter/gavekort

Alle vores produkter kan købes for optjente point. Du vælger frit mellem over 600 produkter, hvor du let kan filtrere på produkttype eller pointpris.

Produkter

Du kan blandt andet få gavekort til disse steder:

Gavekort til McDonald's
Gavekort til Elgiganten
Gavekort til Just Eat
Gavekort til Bauhaus
Gavekort til Bilka
Gavekort til Coop
Gavekort til Zalando
Gavekort til Matas
Gavekort til Jensens Boefhus
Gavekort til Bahne
Gavekort til BabySam
Gavekort til Fætter BR

Hvad kan et gavekort til Gamestop bruges til?

Gamestop-gavekort kan bruges til alt hos Gamestop, hvilket primært er spil til PC, Xbox, Playstation, samt hardware og gaming-merchandise. Gamestop har en række fysiske forretninger fordelt over landet, hvor du kan indløse dit gavekort.
Måske har du ikke noget, som du gerne vil købe lige nu. I det tilfælde kan du også vælge at gemme dit gavekort eller vente med at veksle dine point. Point du optjener hos os udløber aldrig, i modsætning til gavekort. Derfor kan det være en god ide at vente med at veksle dine point til et Gamestop-gavekort.

Få gratis gavekort til andre butikker end Gamestop

Bemærk at Gamestop i løbet af 2020 har lukket alle deres butikker i Danmark, og derfor vil du måske ikke have mulighed for at købe et Gamestop-gavekort, når du har optjent point. Du kan med fordel veksle dine point til gavekort i andre gavekort til forretninger eller webshops. Der findes en lang række butikker, hvor du også kan benytte dit gavekort indenfor kategorierne; spil/underholdning (hvor der helt sikkert er et alternativ til Gamestop), restauranter/takeaway, fysiske produkter, kultur, shopping centre og rejser. Der er altså ingen grund til at fortvivle.

Du har måske ikke overvejet, at gavekort kan blive et alternativ for dig, til at tjene penge. Når du har så stort et udvalg af butikker, som du kan benytte dine gavekort i, kan du i mange tilfælde helt undgå at betale for dine varer og dermed spare mange penge. Hvis du har brug for at spare lidt penge op eller bare har brug for et ekstra rådighedsbeløb, kan det derfor være en god ide at tilmelde dig her og besvare betalte undersøgelser.

Kom i gang i dag …

og optjen point til gaver og gavekort

Det tager blot få minutter, før du er i gang, og du kan tjene op til 1.000 point pr. undersøgelse – hvilket eksempelvis svarer til et gavekort på 50 kr. Når du tilmelder dig på M3 Panel får du automatisk tilsendt spørgeskemaer, og du vælger naturligvis selv, hvilke du ønsker at deltage i.

Kom i gang her!
Gå til tilmelding